Hari Vukas ostaje na klupi HŠK Zrinjski?

Dobio podršku rukovodstva Plemića

Hari Vukas ostaje na klupi HŠK Zrinjski?

Midhat Šljivak

Hari Vukas ostat će na klupi HŠK Zrinjski.

Iako se nakon izuzetno loših rezultata  mostarskog tima pojavila informacija da je Vukas jako blizu odlaska i da bi ga na klupi trebao zamijeniti Romeo Jozak, od toga neće biti ništa.

Kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, rukovodstvo viceprvaka Bosne i Hercegovine odlučilo je zadržati Vukasa na klupi i pružena mu je podrška za dalji rad.

Tako će ovaj 47-godišnji stručnjak i u narednom periodu ostati na klupi Plemića sa kojima se ove sezone ne može pohvaliti dobrim rezultatima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski u posljednje vrijeme igra veoma loše. U posljednja tri kola je osvojen samo jedan bod, a mostarski tim je tek šesti na tabeli sa 20 osvojenih bodova.

U narednom kolu pred Vukasom i Plemićima je još jedan veliki izazov jer im Pod Bijeli brijeg dolazi Željezničar.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Zeljo ce mu zapecatit sudbinu.Mostar u srcu VELEZ do groba.
9 4
Syr
neka ga..dugu i tesku patnju mu sa zrinjskim zelim..a zdravlja ko i sebi..izgleda dobar cojik
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi