Haris Duljević potpisao za Hansu Rostock!

Našao novi klub

Haris Duljević potpisao za Hansu Rostock!

E. Čaušević

Bh. fudbaler Haris Duljević pronašao je novi klub nakon što je napustio francuski Nimes.

Duljević je prethodne dvije godine igrao u dresu Nimesa, ali je na kraju prošle sezone odlučio da je vrijeme za novi izazov.

Bh. reprezentativac je bio bez kluba dva mjeseca, ali je čekao na pravu ponudu koja je konačno stigla.

Naime, Duljević je odlučio da karijeru nastavi u dresu Hanse Rostock s kojom je danas potpisao ugovor što nam je potvrdio u kratkom razgovoru.

Njemački klub koji se takmiči u Cvajti je i sam na zvaničnoj stranici ozvaničio dolazak bh. fudbalera.

Duljević se tako vratio u Njemačku gdje je nekada nastupa za Dynamo Dresden u koji je na ljeto 2017. godine prešao iz Sarajeva, te se u ovom klubu zadržao dvije sezone.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Ovaj 27-godišnji fudbaler je ponikao u Olimpiku, a u svojoj karijeri igrao je još za Čelik, Sarajevo, Dynamo Dresten i Nimes.

U dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine odigrao je 25 utakmica i postigao je jedan pogodak.

Top Komentari

user1626416324
Moj dulja....od haos talenta do... Pare udare u glavu.. Od Sarajeva ode pobjeze, bez da marke zaradimo, i onda zena i mozda nesto na racunu, i na kraju... Tuga, ali sretno..
15 5
Hordas_Aristotel
Sretno, poslije Hanse dolazi u Sarajevo :) Sigurno se svi sjećaju kad je Barbarez igrao u Hansi...
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi