Gdje će Haris Duljević? U igri su dvije opcije

Bh. reprezentativac ima slobodne papire

Gdje će Haris Duljević? U igri su dvije opcije · Saznajemo

A. Čaušević

Haris Duljević je bez kluba te ima slobodne papire pa je olakšavajuća okolnost da može potpisati besplatno. 

Duljević je prošlu sezonu nastupao u Nimes, a kada je okončana takmičarska godina došlo je do sporazumnog raskida saradnje.

Bivši fudbaler Sarajeva je imao i više nego skroman učinak u sezoni 2020/21, skupio je 21 nastup te je postigao jedan gol i to u Kupu Francuske.

Ovaj 27-godišnjak već neko vrijeme boravi u rodnom Sarajevu te se priprema za nove izazove koji bi uskoro trebali uslijediti.

Kako SportSport.ba saznaje Duljević na stolu ima ponude iz Kine, ali je izvjesna i opcija odlaska u Cvajtu gdje je već ranije igrao.

I samom Duljeviću se radije ostaje na evropskom pa se drugi rang njemačkog fudbala za odličnog driblera čini logičnijim izborom.

Nove sezone počinju u većini takmičenja pa je za očekivati i da Duljević, koji fizičku spremu održava sa kondicinoim trenerom Almirom Seferovićem, ubrzo donese konačnu odluku.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Reprezentativac BiH se u inostranstvo otisnuo prije četiri godine kada je otišao u Dynamo iz Dresdena, da bi 2019. godine za milion eura prešao u Nimes.

Duljević je u BiH osim za Sarajevo igrao za Čelik i Olimpik. Sa Bordo timom je osvojio titulu prvaka, a na Koševu se još pamte njegove odlični evropski nastupi protiv Atromitosa i Borussije Moenchengladbach.

Top Komentari

Ars412
Cuj dribler.. covjek ima kila ko ja, oko stoje.. bezveze igrac
17 1
Comandini
Evo pisu Grobari Jug da bi mogao u Partizan jer je Sandzos. Da je iz BH nebi mogao. Zato mu i jeste pigment ko sjenicki sir s kospicama od paprike.
4 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi