Haris Duljević pronašao novu destinaciju?

Bh. ofanzivac bez kluba

Haris Duljević pronašao novu destinaciju?

A. Čaušević

Čini se da je Haris Duljević pronašao destinaciju za nastavak karijere.

Duljević je slobodan igrač nakon što je na kraju prošle sezone napustio Nimes, a fudbalski hljeb bi ponovo mogao početi zarađivati u Njemačkoj.

Naime, ovaj 27-godišnjak se nalazi u pregovorima s Nurnbergom, nekadašnjim prvakom Njemačke i klubom koji se trenutno takmiči u 2. Bundesligi.

Bh. reprezentativac je već ranije igrao u popularnoj Cvajti dok je bio član Dynamo Dresdena i to bi moglo prevagnuti da na kraju i potpiše ugovor.

Pregovori između dvije strane traju, a u narednim danima bi se trebalo i definitivno znati je li saradanja dogovorena ili ne.

Inače, Duljević je pregovarao i sa Maccabijem iz Tel Aviva, međutim odlazak u Njemačku je trenutno izglednija opcija od Izraela.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Krilni fudbaler koji može igrati na obje strane terena se u inostranstvo otisnuo prije četiri godine kada je otišao u Dynamo iz Dresdena, da bi 2019. godine za milion eura prešao u Nimes.

Duljević je u BiH osim za Sarajevo igrao za Čelik i Olimpik. Sa Bordo timom je osvojio titulu prvaka, a na Koševu se još pamte njegove odlični evropski nastupi protiv Atromitosa i Borussije Moenchengladbach.

Top Komentari

Sve_na_bordo
Ovakvi likovi pune energije potroše na kurcenje i Instagram. Ima talenta al potencijal potrose na glupisti
13 1
struja
Puno je obecavo,steta
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije