30

Komentari (30)

sekac
E vala baš se razumijete u fudbal krivac je Hajdarević za prvi gool njemu je Rahmanović pobjegao,dalje izgubio je loptu kod one šanse 3 na 1 kad je Pejović zeznuo sa pucanjem i imao je kamaru ispadanja i loših dodavanja ne razumijem svega mi kako ovako da se piše.Hajde Behrić to stoji ali ovaj ma žalosno i da se uporedi a kamoli nešto više.
mido1921
Kao što Amar reče "jedva čekam idući derbi" da vas spustimo na zemlju kao prošle godine. Vietkongovski smradovi
blue21
Bravo Hare, vidiš koliko je njanjama teško pao remi
Kladionicar_iz_mira
Jarane ovi se digli i igraci i Osim i bijedni novinari, kao da su na Nou Campu uzeli Barcelonu, a ne uzeli bod na Kosevu, gdje su nakon prvog poluvremena trebali gubiti 3 razlike. Kakva bijeda.
Nek_komsiji_crkne_krava
Ima li i jadna druga rijec u ovim diskusijama osim "mitommani" jedni, "mitomani" drugi i sl.? Koji primitivizam za ne povjerovat.
Elmo123
Ja dusmana, po vama u Zelji su svi fudbaleri klocevi a vi imate tim za usati pehar....
rabodimis
Rekoh ja prije tekme, x protiv ovakvog Sarajeva vrijedi odstampat na majice... Al nece ljudi, glume fol nakav ponos a nikad sretniji bili nisu, cvrkucu, svugdje ih ima.. X protiv Sarajeva braleee... XD
Plavi orkestar
Svaka cast Hare,samo nastavi tako i rezultati ce doci.
user1582326118
ĐOKANOVIC je za njeg Luka Modric !
user1593672466
Jes vam krivo kad niste u centru pažnje Kmeeeeee
tbra
Po cemu je ovaj briljirao da mi je znati, da hoce otici...
sipopugaloma
Pola utakmice lik nije znao jel poso ili doso, al po dobro oprobanoj mitomaniji Causevic ga promovisa u najboljeg igraca lige
LevoKrilo
Čuj napali njihovu upravu? Provjeri ti to dobro, jer je Vaša uprava napustila ložu iz razloga što nije mogla da gleda ono razvaljivanje u prvom poluvremenu...Ljudi bojkotavali željinu igru i to je prava istina.
Lafac
Provjeri ti kod celavog SD, doci ce mica na kolica
broj6
Nije se sastavio s loptom u prvom poluvremenu pogotovo. Veznjak koji zna presjeci napad protivnika ali ne zna obicnog pasa poslati. Napravio tri sanse Sarajevu svojim pasom ali eto valjda par oduzetih lopti u drugom poluvremenu pa hajde da ga hvalimo. Djokanovic pojeo i njega i Stilica i citavu Zeljinu sredinu. I pored presjecenih lopti otvarao napad Sarajeva ali nema interesa da se on pohvali
tex_willer
Ima nešto što se zove "marketing", a svaki se marketing plaća. Vi što mislite da je Željo drag SS-u, ili FKS SC sportu i slično, u velikoj ste zabludi.
szo1921
Hare vrhunski odigrao drugo pv. Pusti ove mitomane :d
Fk1921
Causevicu ti i tebi slicni poltroni koji pisete za cenera samo nam jos vise nabijate komlekse koje imamo od komsija. Poderi tu kupljenu diplomu i zaposli se kod naseg gazde kao novi otvarac sampanjca i potrcko koji pise i stiti ga sa milion profila jer ovaj stari polako lapi, a i procitan je vec.
Lafac
@Fk1921 pitaru provaljen si!!!
Denchi
Djokanovic duplo bolju tekmu imao, presmijesno guranje....
Ecosport
Nabijem više i Đokanovića i vas koji ga podržavate. Maksimum mu je Sarajevo i naša liga, nijedan ozbiljniji klub iz bilo koje druge zemlje ga ne bi uzeo. Nego ga gura neko da mora igrati svaku utakmicu.
Lafac
Samo da pohvalim upravu FKs na celu s Hadzicem i još par seljaka koji su verbalno napali nasu upravu u svečanoj loži. Hvala vam na gostoprimstvu , potruditi cemo se da vas isto ugostimo !
Uranija
Mitomanska priča...
Lafac
Provjeri kod svojih! Istina 100%
Fk1921
Kud ih sve ne polomise, nebi li i nama svanulo
Lafac
@Fk1921 jesi li pitao grandea smiješ li ovo napisati?
Uranija
Čuj ‘osvjetlali obraz’!!! Bože sačuvaj kao da su protiv Bayerna igrali...ovi baš svi istu mitomansku priču imaju...
tex_willer
Pa Vi ste se prije derbija toliko kur čili da bi Vam i Bayern pozavidio.
Adi2019
plavi_duh87
HARE MAJSTORE! DRUGO POLUVRIJEME ODLICNO. SVE POHVALE.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.