Supruga Belma ga snimala dok joj prilazi, pa svima otkrila novi nadimak Harisa Hajradinovića

Objavila na Instagramu

Supruga Belma ga snimala dok joj prilazi, pa svima otkrila novi nadimak Harisa Hajradinovića

Endin Čaušević

Kasimpasa je jučer na svom terenu pobijedila Samsunspor s minimalnih 1:0, a ponovo se u centru pažnje našao bh. reprezentativac Haris Hajradinović kojem je i supruga Belma morala dati poseban nadimak nakon jučerašnje utakmice.

Domaći tim je uspio da dođe do važne pobjede u borbi za Evropu, a sve je bilo riješeno već u trećoj minuti utakmice kada smo vidjeli jedini pogodak na meču.

Kao što smo to već i navikli Hajradinović je bio taj koji je upisao asistenciju, a pogodak za domaće zabio je Aytac Kara za 1:0 i veliko slavlje na tribinama.

Iako je još bilo nekoliko dobrih prilika na obje strane na kraju rezultat se nije mijenjao i Kasimpasa je uspjela da dođe do nova tri boda dok je Hajradinović upisao svoju novu asistenciju.

Bh. reprezentativac je ove sezone bez dileme prva zvijezda Kasimpase, a sve je bliže tome da na kraju ponese titulu najboljeg asistenta turske Superlige što bi zaista bio sjajan poduhvat.

Jučerašnjom asistencijom Hajradinović je na broju od 14 asistencija u sezoni i prvi je na listi najboljih asistenata Superlige i iza sebe je ostavio Driesa Mertensa koji ima jednu asistenciju manje.

Oglasi

Hajradinoviću još "prijeti" i Dušan Tadić koji ima 12 asistencija nakon što je jučer bio asistent u pobjedi Fenerbahcea u gradskom derbiju protiv Besiktasa (2:1).

No, iz meča u meč navikli smo da Hajradinović bude asistent svojim saigračima, a čak je i njegova supruga Belma nakon jučerašnje utakmice imala poseban nadimak za njega.

Hajradinović je nakon završetka utakmice otišao do tribine gdje je bila njegova supruga Belma koja mu je vjerna pratnja na svim mečevima, a ona ga je snimala dok joj prilazi i sve je objavila na Instagramu.

Belma je objavila nekoliko storyja na toj društvenoj mreži, no jedan detalj našao se u centru pažnje.

Oglasi

Nakon nove asistencije Hajradinovića ona je smislila novi nadimak za svog supruga, te napisala: "Asistinović", aludirajući na još jednu asistenciju koju je on upisao.

   Story koji je Belma Hajradinović objavila nakon jučerašnje utakmice u kojoj je Haris upisao novu asistenciju

Pored 14 asistencija Hajradinović je u dosadašnjem dijelu sezone u prvenstvu uspio da postigne i još četiri pogotka i sigurno da će na ljeto biti Kasimpasi teško da ga zadrži u svojim redovima.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Inače, Kasimpasa je na šestom mjestu sa 49 bodova i ima samo tri boda manje od Basaksehira koji je četvrti i na poziciji koja vodi u kvalifikacije Konferencijske lige.

Upravo u narednom kolu očekuje nas direktan okršaj Basaksehira i Kasimpase koji bi mogao dati odgovori koji klub će biti bliže Evropi. Sigurno da će i u Bešiktašu priželjkivati remi jer ovaj tim ima samo bod manje u odnosu na Basaksehir i također se bori za četvrtu poziciju i izlazak u Evropu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi