Velika glupost Hajradinovića protiv Gaziantepa: Kamere snimile psovke bh. veznjaka

Već u 22. minuti morao pod tuš

Velika glupost Hajradinovića protiv Gaziantepa: Kamere snimile psovke bh. veznjaka

E. Čaušević

Fudbaleri Kasimpaše igraju na svom terenu protiv Gaziantepa meč 31. kola turske Superlige.

Utakmica za domaće nije počela kako su planirali, a u centru pažnje našao se bh. reprezentativac Haris Hajradinović.

Hajradinović je ostavio na cjedilu svoje saigrače jer je samo u razmaku od sedam minuta dobio dva žuta, odnosno crveni karton.

Bh. veznjak je prvo u 15. minuti dobio žuti karton jer je nabio loptu nakon što je sudija svirao prekršaj za goste, a s Hajradinovićevih usana se moglo pročitati kakve psovke je poslao sudiji nakon toga.

No, noćna mora za našeg reprezentativca nastavila se samo sedam minuta kasnije jer je isključen iz igre.

Hajradinović je faulirao jednog igrača gostiju nakon čega mu je sudija bez mnogo razmišljanja pokazao drugi žuti, odnosno crveni karton i pokazao mu je put ka svlačionici.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

[twitter]https://twitter.com/canligoltv23/status/1510572730701201413[/twitter]

Gosti su iskoristili igrača više na terenu i u 36. minuti utakmice poveli su sa 1:0 kada je mrežu Kasimpaše zatresao Djilobodji.

Promo

Top Komentari

Refiksabanadzovic2
Vidi,vidi kod novinara debila sa kupljenom diplomom,vulgarnog rjecnika,cuj rijeci NABIO,lopta se konju(na sportskom terenu) ne moze nabiti,moze ispucati,opucati,udariti,dodati,poslati,sutnuti
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi