U bh. reprezentaciji nema mjesta, a supruga Belma pokazala ko je i šta je u svom klubu!

Video postao hit na TikToku

U bh. reprezentaciji nema mjesta, a supruga Belma pokazala ko je i šta je u svom klubu!

Endin Čaušević

Već godinama unazad mnogi fudbaleri iz Bosne i Hercegovine u jednom periodu svojih karijera igraju u Turskoj koja je čini se glavna destinacija za igrače iz naše zemlje. Nekoliko sezona u Turskoj nastupa i povremeni bh. reprezentativac Haris Hajradinović koji nosi dres Kasimpase, a kakvu popularnost je stekao u tom klubu najbolje je pokazao video njegove supruge Belme.

Hajradinović je u Tursku stigao početkom 2019. godine kada je za 2.5 miliona eura iz Osijeka prešao u Kasimpasu, a dolazak u turski klub za njega se ispostavio kao pravi potez.

Već nekoliko sezona je jedan od glavnih igrača ovog kluba, ali na početku nove sezone čini se da Hajradinović igra u najboljoj formi otkako je stigao u Tursku.

Ovaj 29-godišnji veznjak je u četiri meča upisao dvije asistencije, te je bio i u timu kola turske Superlige iako je konkurencija zaista žestoka. Mnogi se ne mogu oteti utisku da igrač njegovog kalibra upravo fali u veznom redu bh. reprezentacije, no za Hajradinovića ponovo nije bilo poziva u nacionalni tim.

Dok je bh. selekcija imala obaveze u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo gdje se protiv Lihtenštajna i Islanda baš i nismo proslavili Hajradinović je ostao u Turskoj gdje je trenirao sa svojim timom.

Oglasi

Kakvu popularnost nekadašnji igrač Željezničara ima u tom klubu najbolje je pokazao video kojeg je na TikToku objavila njegova supruga Belma.

Ona je pokazala kako izgleda kada bh. veznjak napušta stadion i da navijači jednostavno okruže njegov automobil, te dok se ne fotografiše sa svima njima ne može proći dalje.

"Kad pitaju što kasnite...", napisala je Hajradinovićeva supruga uz objavljeni video.

@bellmq

Budući fudbaleri ☺️ semtçocukları semtaşkı 💙🤍

♬ Recep İvedik Tema - Ömer Özgür

To samo pokazuje kakvu populanost bh. veznjak ima u Kasimpasi, ali i da je pravi profesionalac s obzirom da maksimalno ispoštuje navijače, a posebno one najmlađe kojima je sigurno jedan od idola.

Hajradinović je ponikao u dresu Željezničara, a u našoj zemlji nastupao je još za Olimpik. Pored Osijeka i Kasimpase još je igrao za Inter Zaprešić, Trencin, Gent i Haugesund.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

U dresu bh. reprezentacije upisao je tek pet nastupa i zabio jedan pogodak, te mnogi smatraju da igrač njegovih karakteristika upravo treba našem nacionalnom timu i nije jasno kako Hajradinovića već neko vrijeme nema na spisku.

Top Komentari

Arnel925
Nigdje veze, momak je najbolji BH reprezentativac trenutno u turskoj. U top formi.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi