7

Komentari (7)

VelikiMislilac
Nekad je Velež za Rijeku bio sto je sad Rijeka za Veleź. Sretno Hare. Nemojte molim vas stedit ovaj prelazni rok. Ako nekako naguramo Evropu preko kupa ili 4. mjesto to bi nas vratilo na fudbalsku mapu ozbiljnih klubova. Hajmo sad stisnut zube. Kao pravi navijaci imamo pravo da se nadamo. Fedja, strucni savjet... 3-5-2 italijanka sa svim taktickim varijacijama koje uz to idu :) Svinja uzima prvenstvo na negledljiv, destruktivni odbrambeni fudbal.
user1582456981
Momak je zasluzio dobar transfer i korak napred u karijeri.. Sretnoo Haree
Krivaja Zavidovići
Odličan igrač, vidjećemo kako će se snaći u HNL-u...
enko
Takav je zivot,hvala bogu da se momku ostvaruju djecacki snovi a Velez ostaje bez odlicnog momka i igraca.velezu svakako sljedi remont na polusezoni i vjerovatno ce se naci alternativa za ovcinu. Sretno ti momak bilo,ziv i zdrav bio.
PlavoBijeli1921
Izgubio bi Velez jednog ogromnog dragulja,Hare sretno i da te opet nekad aBd gledam na Grbavici,ali kao domaćina u plavoj opremi ;)
starmac
HARISE sretno i HVALA ti.Puno sreće u karijeri.
pjanke.sa
Bravo za Harisa, ako se ostvari, to ce biti veliki gubitak za Velez a pomak u karijeri za njega. Sretno!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti