16

Komentari (16)

Hamid
Ovu dvojicu suzdrzanih treba skoniti
davide.azzurri
Ovaj se rodio za Borca
2323
E sada nema vise sudjenja a treba ga nagraditi u rudnik malo da vidi sta znaci raditi a ne ovako maznuo par hiljadarki i boli ga uvo..pauzirace pola godine i Savez ce ga pomilovati i vratiti na terene..tako su Njegomirovicu isto napravili..Kazne i poliluju kasnijr...sramotno
NKZ1922
Vratit ga u zadnju ligu nek sudi malo seoski fudbal. Pa kad ga potjeraju sikirom preko njiva i ostruga, naucit ce se pameti, ko onaj sto su ga u Maoci prebili.
MirzACM
Šta će jad jadni vidi face prava teleća
denimen9
Jedino vješala pomažu u ovim slučajevima.
Bereta
U zatvor ga vodite
pjanke.sa
Ih sta je Lutvinih sudija skinuto sa liste a on osvojio 2-3 titule u to doba. Nije to nista.
realannn
KOJA DVOJICA SU BILA SUZDRŽANA?? imena i prezimena!!!
denimen9
Vjerovatno dva idiota iz Bihaća
karlhajncbrazzzo
“Aktera najveće lakrdije u BiH ove sezone stigla zaslužena kazna” fali vam u naslovu riječ “sudijska” lakrdija. Nisam dalje čitao.
user1655076598
A sta je sa Jedinstvom koji je platio ove sudije
Bhf111
Nije Jedinstvo platilo nego savez
Prazina
Ne. Jedinstvo je platilo. Da je sve normalno kaznili bi ih drastično. Moraš imati insajdera da bi mogao tako suditi. Nemoguće je suditi takvu utakmicu sa toliko namjernih krivih odluka a da nemaš nikoga unutra u klubu.
Bhf111
Ma covjece da je Jedinstvo platilo izbacili bi i njih iz lige, vidis da Jedinstvo niko ne spominje, bas zato sto je savez rijesio da Jedinstvo ne ispadne, jer bi onda US kanton bio bez klubova u prva 2 ranga BiH fudbala
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.