Aktera najveće sudijske lakrdije u BiH ove sezone stigla zaslužena kazna
Foto: T. Hebib

Poprženović skinut s liste

Aktera najveće sudijske lakrdije u BiH ove sezone stigla zaslužena kazna

E. Ganibegović

Na susretu 28. kola Prve lige FBiH između Jedinstva i Radnika viđena je najveća sudijska lakrdija u bh. fudbalu ove sezone, a režiser je bio travnički sudija Haris Poprženović zajedno sa svojim pomoćnicima. 

Haris Poprženović je sa svojim pomoćnicima iz Zenice Sahibom Smrikom i Selminom Osmačevićem napravio totalni show koji će se dugo prepričavati.

Vodio je Radnik sa 1:3 u utakmici gdje je imao više od igre i bolje stajao na terenu, ali onda su stigla dva crvena kartona za goste, dva penala za domaćine, nekoliko užasnih odluka sudijske trojke, kartoni, sjeckanje igre i sve je na kraju rezultiralo trijumfom tima iz Bihaća rezultatom 5:3

Nakon okončane sezone, Poprženovića je stigla zaslužena kazna - skinut je s liste sudaca Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, kao i njegov prvi pomoćnik, Sahib Smriko. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Osam članova IO NS FBiH glasalo je za prijednog komisije za sudije i suđenje, dok su dva člana bila suzdržana.

Tako su Haris i njegov prvi pomoćnik dobili očekivane kazne koje su već bile najavljene.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1655076598
A sta je sa Jedinstvom koji je platio ove sudije
9 0
karlhajncbrazzzo
“Aktera najveće lakrdije u BiH ove sezone stigla zaslužena kazna” fali vam u naslovu riječ “sudijska” lakrdija. Nisam dalje čitao.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije