9

Komentari (9)

Mowzilla
Njega mi je mozda i najvise zao sto ga savez nikada nije kontaktirao nego su to morali da rade Spahić i sportsport s svojom nagradom. I zato treba otici pred savez cim borac postane prvak i yebati im sve, SAVEZ NAPOLjE !!!
Krosteutegurovic
Pišete uvrstio još jednog fudbalera koji je naše gore list, čovjek bi pomislio da je to neki debitant a tip igra standardno za njih godinama, znači ništa novo u vezi toga.
Ars412
Obojici im zelim dug život..
forza_juve
Svaki čoban vani ima te ljiljane ili na ruci ili na retrovizoru u autu a u biti zaboli ga .i. za Bosnom kao ovog ovdje i pola Hrvatske reprezentacije svojevremeno
Mehinaldo
Sve si u pravu ali dosta tih momaka nije krivo sto je to tako ili su dosli kao djeca u te zemlje ili su rodjeni tamo ne mogu oni shvatiti to sto ti pises roditelji su njihovi krivi a i realno mi i nasi sposobni ljudi iz saveza
forza_juve
@Mehinaldo mah nako ja kažem šta vidim, šta će ti ljiljani i naše zastave ako ne bendas državu ni jedan posto.
I ne govorim samo o fudbalu nego općenito, sve neke patriote a nigdje ih gdje treba da bufu
Ajax11
Glupost! Ti momci su itekako vezani za BiH , samo što u njima jedna BiH ne vidi ništa! Dok se kod nas sami kriminalci po savezu vuku i ti kao igrac 100 veza moraš da imaš, oni naravno izaberu tamo gdje je sve slozeno kako treba! Ne moraju oni putem sporta voliti BiH ima i drugi puteva za njih i sve ostale koji su vani.
Mehinaldo
Pa ok istina velika vecina je takva slazem se ali kazem sto se sporta tice je tako
Matic
Sretno ljiljane!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.