5

Komentari (5)

dragonBH
Mora se barem 5 standarnih izbacit iz prve postave ako se misli gradit ekipa. Dzeko, Pjanic, Sehic, Kolasinac, Cimirot.. Pozvat nova imena i nek se tu neko nametne ko lider u ekipi. Nadam se da ce ovaj momak uspjet u repki, samo sto ga godine zazaju.
xX_Bosnian_Bull_Xx
Istina, dugo igraju bez volke ali kolasinca i dzeku bi pustio na klupi! Kolasinac i dzeko bi jaki bili za zadnjih 20min kad su drugi umorni!
xX_Bosnian_Bull_Xx
Ali za pocetnu postavu nisu vise i to se vidi iz aviona, samo sto niko nema muda, a dzeko bi igrao bezveze kada bi ulazio sa klupe, ma najbolje bi bilo da se oprosti i daje mladim sansu ali kolasinca bi ostavio na klupi, za zadnjih 20min, moze vazan biti ali godine cine svoje i svi su tako prolazili! Niko nece uvijek mlad i sa punom energijom ostati!
user1677191664
Sta ce u kolasinca godine ciniti svoje,,momak skoro napunio tek 30 godina u najcoj znazi,,igra u Atalanti svaki vikend,,kad kaze cojk godine Cine svoje,pa on onako spreman moze jos 3 ,4 godine igrati na vrhunskom nivou,,za dzeku da u repci max 30 Minuta,,u klubu ima kod za njega trci ali u repki on mora sam puno se trositi
Ss.ba
Nije stvar da li su spremni za 20 ili 30 minuta na terenu. Kolasinac nije tip igraca koji ce unijeti svjezinu ili razliku. Ovi gore naborjani. Trebaju jednu kolektivnu oprostajnu odigrat. Hvala i dovidjenja. Nego ovi stari baklavasi i prave teferic od okupljanja. Njihovo je proslo. A imamo Dedica kao buduceg lidera ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti