Hoće li Harry Kane ovog vikenda zaigrati?

Ako ne zaigra, to je to?

Hoće li Harry Kane ovog vikenda zaigrati?

E. Škorić

Menadžer Tottenhama Nuno Espirito Santo otkrio je da još nije donesena odluka o tome hoće li Harry Kane biti uključen u sastav za utakmicu s Wolverhamptonom.

Kane je nakon Evropskog prvesntva izrazio želju da promijeni klub, a sada ga na sve načine pokušava kupiti Manchester City. Međutim, vlasnik Tottenhama Daniel Levy još uvijek tvrdoglavo odbija sve nalete drugih timova i stoga je Kane još uvijek u Tottenhamu.

Posljednja ponuda Cityja trebalo bi da iznosi oko 150 miliona funti i to bi moglo najzad slomiti otpor Levyja, a Pepu Guardiolu osigurati sjajnu devetku za naredne sezone.

Kane nije igrao u prvom kolu protiv Cityja, a sada je upitan njegov nastup u drugom kolu protiv Wolvesa, dok je također propustio u četvrtak utakmicu u Konferencijskoj ligi protiv Ferreire. Istina, tu utakmicu su propustili svi bitniji igrači londonskog tima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kane je trenirao jučer, danas će trenirati i donijet ćemo odluku. Žao mi je što stalno ponavljam istu stvar, ali ovako radimo. Ja sam svakodnevno upoznat sa Kaneovom situacijom", kazao je Santo.

Ipak, novinari u Engleskoj, a i navijači Tottenhama vjeruju da Kane odlazi ukoliko ne bude nikako u sastavu za meč protiv Wolverhamptona, jer nema nijednog razloga da ne odigra barem jedan dio utakmice.

Top Komentari

Kapak
Ne spavam danima zbog toga
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi