Svi su skočili na noge - Razlog je Harry Maguire
Ne viđa se Harry Maguire često u ovakvoj situaciji pred protivničkim golom (Foto: Screenshot)

Zanimljiva situacija

Svi su skočili na noge - Razlog je Harry Maguire

Midhat Šljivak

Harry Maguire napravio je večeras u duelu Engleske i Sjedinjenih Američkih Država potez koji je ljubitelje fudbala podigao na noge i prava je šteta što na kraju akcija nije okončana pogotkom.

Harry Maguire čovjek je koji se konstantno suočava s brojnim kritikama zbog jako slabih partija u dresu Manchester Uniteda.

Katastrofalne igre dovele su i do prijetni smrću, ali bez obzira na to što je u Unitedu zagrijao klupu, on je neizostavan član udarne postave engleske reprezentacije.

Večeras je u duelu Gordog Albiona protiv Sjedinjenih Američkih Država lako mogao da se proslavi jer se našao u za njega neobičnoj poziciji.

Došao je do lopte kod korner zastavice, zatim je krenuo u prodor u kaznenom prostoru koji je izgledao kao utrka slaloma za skijaše i vidljivo je da se defanzivac ne snalazi u ovim ulogama.

OVDJE pogledajte ovaj zaista zanimljiv potez često osporavanog defanzivca.

Oglasi

"Imaš 72 sata da napustiš klub ili ćemo ti raznijeti kuću"

Kapiten Manchester Uniteda Harry Maguire (29) dobio je prijetnje smrću zbog katastrofalnih igara koje pružao prošle sezone.

Navijači Crvenih đavola iskazali su veliko nezadovoljstvo nastupima najskupljeg defanzivca svijeta. Njegove greške su katastrofalne, pa su odlučili da reaguju.

Tako je neko od njih javio Maguireu da se na njegovom imanju nalaze bombe. Postavljen mu je i ultimatum.

"Imaš 72 sata da napustiš klub ili će tri bombe koje su postavljene u tvom domu eksplodirati", prijetnja je koju je dobio Maguire nakon užasne utakmice protiv Liverpoola u kojoj je United izgubio s 4:0.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Kapiten tima iz Manchestera je naravno prijetnje prijavio policiji. Ubrzo je stigla ekipa za provjeru i na imanju nije pronađena nikakva eksplozivna naprava.

Porodica Maguire bila je u šoku nakon svega što se desilo, ali to nije previše utjecalo na fudbalera Uniteda koji je nastavio s lošim partijama.

Top Komentari

Umbressa
Dobro došli na najbolji seks sajt za upoznavanje - - - Top24.pw
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi