Dotakao je dno: Maguirea sada ismijava cijeli svijet

Da li je ovo zaslužio?

Dotakao je dno: Maguirea sada ismijava cijeli svijet

Esmer Oštraković

U toku je utakmica 1. kola grupe B na Svjetskom prvenstvu koje se održava u Kataru između Engleske i Irana.

Naravno veliki favorit je selekcija Engleske, ali nakon 25 minuta igre rezultat je 0:0. Ipak, nešto drugo je u prvom planu, barem trenutno.

Naime, zanimljive scene desile su se ispred stadiona dok su navijači polako ulazili na tribine kako bi gledali ovaj susret.

Obzirom da je opće poznato da navijači Engleske ne vole Harryja Maguirea, te da su protestovali i nadali se da neće igrati, ali to se nije desilo.

Southgate mu je dao punu podršku, te ga je stavio u prvu postavu za današnju utakmicu, a to se naravno nije svidjelo navijačima Engleske.

Ali, to da Englezi ne vole Maguirea, te da ga stalno "bockaju" i govore svašta o njemu je već opće poznata stvar.

Oglasi

Ono što se desilo ispred stadiona je nešto na što nismo navikli, a u glavnoj ulozi bili su navijači Irana.

Oni su naime pripremili transparent na kojem su odlučili da se i oni priključe u borbu protiv Harryja Maguirea.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Harry Maguire tvoja odbrana je užasna", stoji na transparentu.

Naravno radi se o riječima iz već sada popularne pjesme koju su smislili navijači kako bi prozivali štopera Manchester Uniteda i reprezentacije Engleske.

Top Komentari

MaDaj
“"Harry Maguire tvoja odbrana je užasna", stoji na transparentu.” Englez, terrifying znaci “zastrašujuća” dakle Harry Maguire, tvoja odbrana je zastrašujuća, stoji na transparentu….
1 0
Medo-Brundo
A iranska jos eto “bolja”
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti