Momak na jednostavnom primjeru objasnio djevojci koliko je loš Harry Maguire
Foto - Screenshot

Nevjerovatno

Momak na jednostavnom primjeru objasnio djevojci koliko je loš Harry Maguire

M. Šljivak

Harry Maguire nije blistao u remiju Engleske protiv Njemačke na Wembleyu (3:3).

Defanzivac Manchester Uniteda krivac za dva pogotka koje je Njemačka postigla. Prvo je skrivio penal, a zatim izgubio loptu na protivničkoj polovici iz kojeg je stigao drugi gol protivnika.

Nije se Maguire proslavio ni u dosta drugih situacija. Jasno je svima kako nije omiljen engleskim navijačima koje dovodi do ludila.

Jedan navijač ne može da vjeruje da jedan takav igrač nastupa za nacionalni tim. Odlučio je djevojci objasniti na snimku utakmice koliko je 29-godišnji defanzivac zapravo loš.

Pustio je snimak utakmice i pokazao je primjer bespotrebnog napuštanja pozicije od strane Maguirea. To je dovelo Njemačku do šanse koja srećom po njega nije pretvorena u pogodak.

"Ne mogu vjerovati da je ovaj čovjek profesionalni fudbaler. Neko iz Manchester Uniteda je platio medijima da ne pokazuju kakvo s*anje od fudbalera je ovaj čovjek", rekao je momak koji je objašnjavao šta se dešavalo na terenu.

Oglasi

Djevojka je sve ispratila s osmijehom. Odlučila je snimiti sve i objaviti na društvenim mrežama.

Harry Maguire je pod velikim kritikama i pritiskom javnosti već duže vremena. Njegove reakcija izluđuju navijače, posebno Manchester Uniteda, gdje je već 'zakovan' za klupu od Erika ten Haaga i to se ispostavio kao dobar potez.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Bez njega Crvenim đavolima ide veoma dobro. Međutim, selektor Engleske Gareth Southgate mu itekako vjeruje i Harry je standardan u nacionalnom timu.

Ovaj defanzivac je za reprezentaciju Gordog Albiona debitovao prije pet godina. Odigrao je 47 utakmica i postigao je sedam golova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi

Najnovije vijesti