8

Komentari (8)

Noone
Liči jevo sve... Sretno Džekiću
jony1919
Više liči na Perišića nego na Džeku XD
Sarbit2019
Joj da je Đeki po 1 KM za svaki text koji su novinari napisali o njemu sad je milioner , a kada bi naplatio textove bio bi Multimilioner.Đeko zaštiti ime kao AMUS eto ti para.
Hakkinen
Džeko smoto BH DIJAMANT!!! Do jučer vam je svima valjao dok je zabijao i za timove u kojima je igrao a i za repku a sada momak stao , možda ostario, zasitio se ovakvih komentara kao ovih dana što se piše ovdje ( a čita vjeruj mi) sve dok je davao golove Džeko Džekooo a sada bljak lik jel de?! I nije Đeko y. Te nepismena nego je Džeko.... Dž tebra ko Helsinki. Jeste napaćeni likovi u p.m. I šta svi nešto zamjerate ss.ba jer piše o Đeki hehe. Svaka im čast svaka čast redakciji jer je Edin bio i bit će jedan od najboljih. Grande Edin
Sarbit2019
Neka pišu ali neka ne valjaju gluposti,u prošlih 10 dana sapunica o Džeki te ovo te ono ide dolazi odlazi.I gdje je spomenuto da Džeko nevalja ? Realno momak mozda upao u krizu sa trenerom naši novinari ga razbucali svaki dan i na kraju nista pisu samo da bi sebi podigli rejting.
WOLF20
Jel fakat morate svako malo nesto o Dzeki? Dajte popustite malo
Twista
Fakat lice, ali samo ga mozes Dzekom nazvati ako ne poznajes fudbal bas nikako.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti