Liverpool mu važniji od svega: Elliottova fotografija iz bolnice oduševila navijače

Uvijek uz svoj tim

Liverpool mu važniji od svega: Elliottova fotografija iz bolnice oduševila navijače

E. Čaušević

Liverpool je u nedjelju slavio u gostima protiv Leedsa sa 2:0, ali je meč obilježila teška povreda Harveyja Elliotta.

Mladi veznjak Liverpoola doživio je težak lom noge nakon duela sa protivničkim igračem Struijkom, te je odmah tražio ljekarsku pomoć jer je shvatio šta mu se upravo desilo.

O kakvoj povredi se radilo najbolje pokazuje činjenica da u direktnom prenosu uopšte nije bilo usporenog snimka.

Elliott je odmah kolima hitne pomoći prebačen u bolnicu gdje su napravljene detaljne pretrage, a Liverpool je nakon utakmice potvrdio da će morati na operaciju i da je pred njim duga pauza.

Međutim, ovaj mladi fudbaler oduševio je navijače Liverpoola kada je objavio fotografiju iz čekaonice bolnice u kojoj je bio.

Dok je čekao pregled on je na mobitelu pratio utakmicu svog kluba protiv Leedsa i bio je do kraja uz svoju ekipu.

Harvey Elliott is tipped to return in around six months and says he has been 'overwhelmed' by the 'love and support' of the 'entire football world'

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, Elliott je nakon svega izjavio da uopšte ne krivi igrača Leedsa što je zadobio tešku povredu, te da zna da Struijk nije imao namjeru da ga povrijedi.

„Nije on kriv. Mislim da to nije bio crveni karton, samo bizarna nesreća, ali takve se stvari događaju u nogometu. Vratit ću se jači 100 posto. Hvala vam svima na podršci", rekao je Elliott.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Steta, mlad momak, dobar igrac, Klopp mu dao povjerenje, starter bio, pa ovakva povreda, Jeste idiot bio grub prema nozi njegovoj, za crveni svakako.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije