11

Komentari (11)

BHparola
Ma yebes jervreje sto vladaju iza tastature i medijama, uvijek ce tako biti, ako si iz bosne a jos musliman
BHparola
Tako oni prave mrznju, kao onaj mali od 15 godina, sto su ga stavili u medijama, da ga ljudi mrze, sto je pokazao hitlerov znak, mali od 15 godina, sigurno nije ni znao, sta to znaci, jevreje ne yebi ni 1%, gowna od ljudi, nista nisu naucili, niti ce
BHparola
Tako ce i bosancima biti, dok nas ima, jer znamo kako su prljavi, a mi jos muslimani
irnes4
Ako se navijaci pocnu zaliti i zahtjevati klub ce morati mjenjati nesto jer kod bajerna cijene navijace A inace po trenerovim ledjima ide sve
axel42
Upravu si za ovu transferpolitiku što spominješ a ja bih dodao još ovo za šta ga ismijavaju. Pa nije čovjek ništa pogrešno rekao. Kad pogledaš ostale učesnike u četvrtfinalu normalno je da kažeš da je bio povoljan žrijeb ako si izvukao Villareal. E sad što su ispali to je druga stvar. Ali naravno da je činjenica da je Villareal na papiru lakši protivnik bio od recimo Citya ili Reala i Liverpoola.
King_Kenny
...e cuj sin Nick hahahaha...mozda ga ne bi toliko napadali da i Haso promijeni ime u neko modernije kojeg se nece stidjeti...Hasan im bas para usi,ipak su to nacisti.
Dasler
@King_Kenny mene stid koliko si glup druzeee
denimen9
U pravu je momak svaku riječ. Puna usta Brazze kada dovede igrača, yo oriče slušam o tome kako Bayern "pametno" kupuje. I sada kada igrači nemaju pojma, kao što i nemaju, Brazzo kriv. Klasično razmišljanje našeg "naaaaaroda"
Jupp
@denimen9 Igraci su pokazali da “imaju pojma” jos dok ih je Flick vodio.
Pratm komentare na ovom portalu, ima vas par sto ne simpatisere Bayern, sto je vasa stvar i vase pravo, ali iznosite gluposti (citaj sranya) na koje se nekad mora odgovoriti. Bayern radi odlicnu stvar sto se tice transfera, sto mnogi mediji hvale, ne rasipaju se sa lovom, a dovode top pojacanja. A kolike Hasan zasluge ima za ta imena, je vec diskutabilno. Cisto sumnjam da on vodi glavnu rijec oko dovodjenja pojacanja, iako to stoji na papiru. Svabo nije bas toliko povjerljiv prema strancima.
Sportski pozdrav
K79
ma papa uli je Tito tu bio i ostao ! poz
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.