Hasan Salihamidžić ispunjava još dvije želje Hansiju Flicku
Foto - EPA

Pregovori u toku

Hasan Salihamidžić ispunjava još dvije želje Hansiju Flicku

M. Šljivak

Hasan Salihamidžić će do kraja prelaznog roka pokušati da završi još dva transfera.

Trener Bayerna Hansija Flicka zatražio je od Salihamidžića da mu dovede desnog beka i još jednog krilnog napadača, a Brazzo se već bacio na posao.

Poziciju desnog beka trebao bi popuniti mladi Amerikanac Sergino Dest. Odavno se ovaj fudbaler Ajaxa povezuje sa Bavarcima i trenutno Salihamidžić sa amsterdamskim velikanom pregovara o transferu.

Ajax za usluge ovog fudbalera traži između 15 i 20 miliona eura, Bayern nudi deset miliona i za sada je samo cijena prepreka, jer mladi fudbaler nema dileme da želi igrati za Bayern.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Poziciju krila Hasan Salihamidžić želi popuniti čovjekom kojeg je silno želio prošle godine. To je Callum Hudson-Odoi iz Chelseaja i do kraja prelaznog roka on bi mogao postati novi član velikana iz Minhena.

On nije u prvom planu kod Franka Lamparda. Na njegovim pozicijama je velika gužva u Chelseaju i neće biti nikakvo iznenađenje ako Englez završi u Minhenu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi