Procurile fotografije Salihamidžića iz noćnog kluba u društvu dama, Matthaus je to jedva dočekao

Provodio se na Mallorci

Procurile fotografije Salihamidžića iz noćnog kluba u društvu dama, Matthaus je to jedva dočekao

E. Škorić

Bivši igrač njemačke reprezentacije i Bayerna Lothas Matthaus ponovo je kritikovao Hasana Salihamidžića i njegov nekadašnji klub.

Legendarni reprezentativac Njemačke zamjerio je sportskom direktoru bavarskog kluba odlazak na Mallorcu gdje je Hasan ostao do kasno u noć i uhvaćen je kako u dva ujutro napušta noćni klub.

Kako je uvjeravao u razgovoru za Bild, na Mallorci je bio čisto na poslovnom putu kako bi se sastao sa agentom Sadija Manea, no pojavile su se fotografaije koje dokazuju da je nekadašnji reprezentativac BiH do jutarnjih sati bio u noćnom klubu gdje se zabavljao.

Lothar Matthaeus smatra da je putovanje na Mallorcu kako bi upoznao agente igrača sasvim u redu, ali smatra da Salihamidžiću ne priliči izlazak iz diskoteke u toj gluhoj doba noći. On smatra da to ne bi trebalo da radi jedan od predstavnika Bayerna, a naročito ne dok sezona još traje. Na fotografiji koju je objavio Bild, Hasan drži ruku na jednoj djevojci, samo nekoliko dana nakon rastanka sa suprugom.

"Prvo je ekipa bila na Ibizi nakon neugodne izvedbe protiv Mainza, a sada se sportski direktor fotografiše vrlo kasno na plesnom podiju u diskoteci na Mallorci. Nažalost, opet je potpuno nesretno", rekao je Matthaus.

Matthaus već neko vrijeme kritikuje Salihamidžića i Bayern, a nedavno su njih dvojica imali jedan verbalni obračun kroz medije. Tada je Matthaus kritikovao pojedine igrače, a potom i transfer politiku kluba i Salihamidžića koji tu ima veliku ulogu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Naravno da Lothar mora nešto reći. Ipak je on stručnjak", odgovorio mu je tada Salihamidžić i jasno je poručio svom nekadašnjem kolegi s terena da ga ne zanima ono što on ima da kaže:

"Ne interesuje me šta on priča. Zaista me ne zanima. Mi čvrsto stojimo uz svoje igrače i baš me briga šta Lothar priča", jasan je Hasan Salihamidžić.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
Trpa Hasan ovome Lotharu pukni od muke
13 0
Edin Merlin
Slobodan “momak” ima pravo šta mu je k….u ćejf…!!!!
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije