Ni Hasanov sin Nick nije ostao imun na sramotan potez Bayerna, fotografijom na Instagramu sve rekao

Morao se oglasiti

Ni Hasanov sin Nick nije ostao imun na sramotan potez Bayerna, fotografijom na Instagramu sve rekao

E. Čaušević

Čelnici Bayerna jučer su ostavili bez teksta fudbalsku javnost jer su tokom slavlja odlučili uručiti otkaz Hasanu Salihamidžiću, te mnogi smatraju da su pokazali veliko nepoštovanje prema bivšem bh. reprezentativcu. Reakcije "pljušte" zbog takvog poteza Bavaraca, a putem Instagrama oglasio se i Hasanov sin Nick.

Salihamidžić je bio u Koelnu i pratio je pomno i dešavanja na meču Dortmund - Mainz gdje je Bavarcima trebalo da Borussia ne dođe do tri boda što im je garantovalo osvajanje titule u slučaju da oni slave protiv Koelna.

Idealni scenario na kraju se desio za Bayern jer je Borussia pred punim stadionom u Dortmundu kiksala, a to su igrači bavarskog kluba brutalno kaznili i po 11. put zaredom uspjeli da osvoje titulu prvaka Njemačke.

Međutim, dok je Salihamidžić s igračima slavio novi uspjeh uslijedio je šok. Na terenu su mu čelnici kluba saopštili da je dobio otkaz, a njegova reakcija najbolje je pokazala koliko ga je to potreslo.

Javnost je razočarana odlukom njemačkog velikana da na takav način i u takvom trenutku tokom proslave titule saopšte Brazzi da je dobio otkaz, te su poručili da jedan takav veliki klub to sebi nije smio priuštiti.

Oglasi

Salihamidžić je slavio titulu i bilo je jasno koliko je oduševljen što je klub uspio da dođe do titule, no na kraju sve je prekinuto na najgori način.

Nakon svega što se dešavalo u Koelnu oglasio se na Instagramu i njegov sin Nick. Mladi reprezentativac BiH je objavio fotografiju sa svojim ocem na Instagram storyju uz srce i emotikon koji predstavlja GOAT (najveći svih vremena).

Opis nije dostupan.

Također, ovaj 20-godišnji desni bek italijanske Cosenze oglasio se kasnije i na Twitteru s porukom da će porodica Salihamidžić uvijek biti uz Bayern bez obzira na stvari koje su se jučer desile.

"Čestitke Bayernu na tituli. Baš šteta što se moralo ovako završiti, ali sretno klubu i navijačima u budućnosti. Brazzo će uvijek biti na vašoj strani bez obzira na sve", napisao je Nick Salihamidžić na Twitteru.

[twitter]https://twitter.com/nickdiegosc/status/1662509252085178368[/twitter]

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inače, Nick je član drugog tima Bayerna, ali trenutno je na posudbi u italijanskoj Cosenzi.

Također, ovaj 20-godišnjak odlučio je da nastupa u dresu reprezentacije BiH, te je krajem marta debitovao za našu mladu selekciju.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Drakula
Sramotan potez,j vam mrtve i zive novinari i hasanu i njegovom sinu. Najveci krivac bayerna definitivno i tu nema dileme. Da bogda vam poginula djece novinari
0 10
Sanska_Prangija
Mali je rekao da je uvijek na bracinoj strani, a ne da je fam salihamidzic uvijek na strani bayerna. Treba li vam prevodilac
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi