11

Komentari (11)

mrkva
Braco unistio Bajernu sezonu. Titilu im Borusija dala hehe
bhodzic
Braco, ti si legenda BH fudbala, nisi nikada htio da igraš po pravilima bagre iz saveza, zato su te prozivali mnogi da kao nedaješ na utakmicama 100%. Sve najbolje i puno uspjeha u daljem radu!
Kakav babo takav sin, sretnooo Braci i njegovom sinu u mladoj reprezentaciji BiH.
Sanska_Prangija
Mali je rekao da je uvijek na bracinoj strani, a ne da je fam salihamidzic uvijek na strani bayerna. Treba li vam prevodilac
Drakula
Sramotan potez,j vam mrtve i zive novinari i hasanu i njegovom sinu. Najveci krivac bayerna definitivno i tu nema dileme. Da bogda vam poginula djece novinari
sloboda2
Idi lijeci se!!!
user1676286668
Ti si druže bolestan trebaš potražit stručnu pomoć.
GuiliDamou
@Drakula izvini lave, al za ovakav komentar ya bih te strpao u “hapsanu” minimum tri myeseca, ti si u naymanyu ruku bolestan!
19501911
Ovaj komentar samo pokazuje koliko je ovaj portal neozbiljan i zašto ovaj frajer još može komentirati i pisati
Drakula
Sagnite se donji salter svi redom j vam hasan najmilije
Joe17
Karma Karma Karma, ne znam sta bih rekao/napisao na ovakav bolestan komentar..!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.