15

Komentari (15)

huizju
Najveća greška im je što su pustili Flick-a da ode umjesto da su se umješali u sukob Hasana sa njim pa da izglade odnose, jer Hasan nije bio u pravu što se tiče transfer politike! Trener zajedno u koordinaciji sa njim je trebao da donosi odluke o igračima koje dolaze u klub. Ali eto dovedoše onog balavca Juliana da šefuje Mulleru, Lewi, Neuer-u, nekako mi to nema smisla, teško da će nametnuti autoritet kao neki iskusniji i prije svega stariji trener
Sloboda
Al ne određuje Hasan transfer politiku kluba, u Bayernu je uvijek bilo i vjerojatno će još dugo biti da trener ne odlučuje o pojačanjima već uprava..
huizju
@Sloboda Naravno da ne odlučuje trener, kao i u svim normalnim klubovima, ali Hasan je dio uprave jer obnaša funkciju sportog direktora, valjda je to logično. Ne znam sjećaš li se da je Bayern ispunjavao Guardioline želje što se tiče igračkog kadra, tada nije vrijedilo pravilo da uprava određuje ili.. ?
HarisADP
@huizju degenerice jedan! Cuj trener ne odlučuje u svim normalnim klubovima. Pa koji si ti idiot lad ovako nesto možes peovaliti?! U pm! PA JEDINI NENORMALAN KLUB GDJE TRENER NE ODLUČUJE JE BAJERN, cigo je unistio bajern, navijaci to dobro znaju zato ga smisliti ne mogu!!!
huizju
@HarisADP Kao prvo natakari ti degenerik kompletnu porodicu ljepseg spola na labuda :)
Kao drugo, pogresno je napisano jer sam pisao pa brisao, recenica je trebala poceti naravno da odlucuje trener.. ali nebitno je to sad.
A ti debilu nevaspisati, nemoj mi se obracati tim tonom smece malo pogano!
Nauci se razgovarati sa ljudim seljacicu bez manira!!!
HarisADP
Mrs jbm ti mater
huizju
@HarisADP Napushish mi se qare zajedno sa sekom i majkom krezavi seljacicu!
Jupp
Realno, Brazzo veze nema sa tim sto je Bayern-ova igra ocajna u ovoj sezoni. Promjena trenera je napravila to sto jeste, ali treba i njemu dati vremena malo. Mozda iduce sezone bude bolja igra, samo nekad treba vremena da se posloze stvari..
King_Kenny
@Jupp ...nema Villarreala u LP sljedece sezone,to je jedna opasnost manje...
Jupp
@King_Kenny Obzirom da sam ti vec jednom napisao da se ne raspravljam sa debilima, osjecam potrebu da ti skrenem paznju da se ne lozim na te glupe izjave, da se ne trudis dzaba oko moje paznje :)
Nego vama ostaje i dalje opasnost iduce sezone, Aston Villa je i dalje tu, a trpali su i veci levati od njih poput Stoke-a. Cisto da ti odgovorim ovaj put, a inace mi nisi interesantna “musterija” ?
King_Kenny
@Jupp ...a jesam li ja tebi vec jednom napisao da ti je caca debil?
Jupp
@King_Kenny jesi, ali nije bitno sto ti pises, jer se ne obazirem na izjave takvih magaradi neodgojenih poput tebe :) Kao kada vidis gowno na ulici pa ga zaobidjes, da se ne bi isprljao od isto, tako ja tebe ovdje zaobilazim! Kontas?

Lp
huizju
@Jupp Svaka čast kralju na komentaru. Lijepo objašnjeno haha
Ma pusti to Buraz jer upravo to i trazi doticni. To su samo provokatorska posla i nista vise. A sto se Bayerna tice moje je misljenje da je Müller kocnica u Ekipi. On ti nije za prvu postavu a primijetijo si da ko god kao trener dodje Müller mora igrat. Probo je Kovac pa je izletijo. Zbog njega ti jedan Sane ( po meni Top igrac) nemoze doc do izrazaja. Primijetijo si i nezadovoljstvo pojedinih igraca jer zbog Müllera il Gnabri ili Koman moraju sjedit na klupi a po meni oni moraju bit standardni. Koman lijevo Gnabri desno i Sane desetka iza spica. Müller tu nema sta trazit realno. Bayern mora Kimiha opet povuc na desnog beka dabi ucvrstijo odbranu pa cemo se moc cemu i nadat. Ovako realno slabo. Pozz
senja
Kako si retardiran, jbt. Ne mogu da vjerujem. Muller je najveći pogon Bayerna. Bio i ostat će dok god bude igrao. Sve te što si nabrojao nemaju veze sa Mullerovom pozicijom, tako da samo malouman čovjek može izvaliti ovo što si ti izvalio...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.