Hasan Salihamidižić prepustio utješnu nagradu Chelseaju
Foto - EPA

Prodat će im Sulea?

Hasan Salihamidižić prepustio utješnu nagradu Chelseaju

M. Šljivak

Hasan Salihamidžić već je počeo sa ozbiljnim radom u sklapanju tima za narednu sezonu.

Direktor Bayerna je najavio kako će klub potpisati štopera i zadnjeg veznog fudbalera, a jako blizu dolaska u Minhen je defanzivac RB Leipziga Dayot Upamecano.

Pregovori sa agentima 22-godišnjeg francuskog fudbalera su obavljeni. U Bayernu su jako zadovoljni, ali priznaju da postoji još nekoliko ekipa koje žele Upamecana.

To je prije svega Chelsea. Međutim, londonski tim je po svemu sudeći zakasnio, pa su prinuđeni tražiti druge opcije.

Salihamidžić je spreman da im prepusti Niklasa Sulea. Bayern ovom fudbaleru neće produžiti ugovor i spremni su ga prodati za 30 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Upravo je Chelsea jedan od kandidata za njegovo dovođenje. U Londonu ga želi Thomas Tuchel, a s obzirom na to da Sulea zastupa ista agencija kao i Upamecana, pregovori bi mogli biti dodatno ubrzani.

Upamecano je dakle jako blizu Bayerna i on bi trebao postati prvo pojačanje Bavaraca za ljetni prelazni rok.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1583752673
Prodaj panja Chelsea-u. Tako je Hasane
5 4
MethodMan
Ne kontam nekad Bayern ocm, pa imaju samo Sule i Boatenga od pravih stopera, ovo sve ostalo prirodno igra druge pozicije, pa normalno je i da primaju toliko golova kad im davides i alaba stopera igraju
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi