Predsjednik Mostaraca govorio na sjednici Skupštine

Hasić: Nemojte se začuditi ako Velež odluči da ne nastavi prvenstvo

72

Komentari (72)

dinass
Samo lajete a i vas ulazak u premier ligu je sumljiv
KviskoKvesic
Kakav ste vi klub jedno veliko nista i ti ces rec da izlazite iz lige đeces tek ste usli vama je naj bolje vratit se u prvu ligu i jeste za nje
histereza
Vrati se u rupu iz koje iz izašao majmune
Am00
Zaccheroni
E hajmo sad dobit irce pa cemo vidit sta i kako dalje. Pa zar da ce te pare iz evrope pokrit tih nekad 10,nekad 20 000..a ovo ostalo potpisujem(sudije,fs BiH..)
*p!p!t@*
Hasić dakle traži da se donese odluka da čovjek ne smije dodirnuti kuglicu kada se biraju sudije. Čistu automatiku traži, mada vjerujem da bi lopuže i tu našle caku kako da varaju. No kod nas je normalno da takav prijedlog prvobitno naiđe na osude, a ne pohvale. Što je definicija društva u kome živimo. Usrana kaljuža u koju se ne isplati ulagati ni na kome nivou. Jer kad običan narod ne misli da je ovo nešto normalno, šta onda od lopova očekivati... Fuj!
enko
Nekada kuglicu zaledi salem prolic i sudio gdje je htio i radio sto je htio.ono zavuces ruku opipas i evo ga .
*p!p!t@*
Ma **** ti ovo, nije ni čudo što narod ode, kad ti je na svakom nivou društva ovako...
fukaraslana
Jadna dusa slatka pa zasto nisi komentarisao sudjenje kada je Sloboda u Tuzli dobila dva crvena , protiv Radnika u 90+ nepostojeci penal za Velez i 2-2 , Siroki Brijeg 2 penala za Velez sto onda nisi rekao ovo ono nego sad on nesto oaze bruka
bazaorao
jadna sloboda svi su protiv nje. I ove godine je Tuzla plava idemo City
enko
Fukara,prvo pometite ispred svojih vrata,ko je doveo klub tu gdje je pa onda komentarisi .i sve da si u pravu za penale nisu oni razlog finansijske dubioze slobode.nemoj se ljutit ali je tajo.
Sarajevoboy
A Daj ne prosipaj se časti ti, sve je bilo opravdano, vrati snimak i vidi što je crveni karton i što je penal. Glupa ti priča, ako se razumiješ u fudbal onda možeš i donijeti relevantan zaključak
kurjak
@bazaorao Ne seri dok voz stoji,platićeš kaznu,rekli bi nekad stari ljudi.Ne pričaj gluposti,kroz Tuzlu niko ne smije da pronese ni šal plavi, a kamoli da se u dresu šeta.
bazaorao
@kurjak što lažeš pa prodavačice po bingo city nosaju od City maske a kamoli. Do skora su vas navijaci City postrojavali u Tuzli, al sad ste mirni dok su u zatvoru cim izadju opet u stroj.
Mackintosh
Napustite namah ligu, ko vas sisa. Bit ce ljepse bez vas. Jedan klub manje koji ce se sklanjat Torpedu, a poginut svaku utakmicu protiv Zelje ko da im se o zivotu radi.
Pikachu11
Ko je jedini klub kojeg sarajevo nije pobjedilo prosle sezone? Informisi se kada vec pises gluposti
VelikiMislilac
E moj namah. Pa omjer sa Sarajevom prosle sezone nam je jedna pobjeda i dvije nerjesene. Ne znas sta baljezgas
Sarajevoboy
HAHAH pa nije se Evropa preko Želje izborila
HUNTER
@Pikachu11 ma to je jedno ograničeno šumsko govedo (Mackintosh)
Mackintosh
Rece hunter iz Pi*kovaca Donjih... Za tebe je Turbe velegrad. De malo bekeci
HUNTER
@Mackintosh k nozi tornjak. Potvrdu od veterinara da nisi bijesan ponesi sa sobom kad se budeš spuštao u čaršiju. Vole jedan vlašićki
enko
Mekikita,znaju li ovi divni navijaci zelje da medu njima ima i vojnog otpada kao sti si ti.
enko
Mekakita,dodi u Turbe da ti istetoviramo dupe
Trpim
Nabolje bi bilo da smuhate kakvog Arapa ko i Englezi pa neka on finasira. Ali zato u Bosni niko nije sposoban treba istinu priznat.
mrkva
U prevodu ako Velez opet ne dobije 15 penala u sezoni istupice iz lige.
Trpim
I štaćete napravit ,završit ko i Čelik. Treba se potrudit i uznojit pa koju utakmicu u Evropi dobit paće biti para. Napokon se nešto Postings, krene pravim putem i onda se nađe par pametara ovako i sve raskopaju i ponovo na dno.
bhodzic
Zar je moguće da novinar ne pregleda tekst prije objavljivanja? Toliko štamparskih grešaka, toliko nedovršenog teksta, da moram par puta pročitati rečenicu da shvatim šta je rečeno.
Zgembic
Covjek u pravu pored Vice cetnika onaj Pilav ****** je jos gori. Mjenjalo se saveza i saveza a on od kad se uvalio i savez pustio korjenje samo mjenja dresove sve svoje hebo i namjesta sudije kako mu gazda naredi.
enko
Zgembic,u pravu si.pogledaj u pravilnik .sukob interesa.pilav direktor takmicenja i clan sudijskog komiteta.jos u komisiji za talent program i posmatrac na uefa ligi.lopina,lizoguzac koji je sazrio uz prolic salema .
enko
Hasicu,udri muski.imas podrsku vecine nas iz sarajeva.najgori su domaci izdajnici. Kanalizacija je pukla ,treba nam cista voda da operemo gov*a.
ChuckNorris
Bravo Hasiću, a i ostali klubovi neka se odvaže i neka slijede tvoj primjer ako se nastave lakrdije kakve su bile na proljeće! Nek’ igra Vico sa Dodikom, ako uopšte i zna šutnuti loptu.
Taceoni
Znaci u prevodu privatizacija kluba??
gallardo.la
Nazalost, nasa drzava nema zakona o privatizaciji klubova, za dalje nisam skolovan. U fks ne znam kako je to kroz papire sredjeno
Dabul
u rs od ove 2021godine dozvoljena privatizacija klubova dok je u FBiH još nije slucaj
mehamda
Dok se komplet ne smjeni ns bih sve klubove ovo ceka ..
Djensem
Bravo Hasicu nemoj dozvoliti nikom da nas pravi budalama
Eminjunuzovic
Bravo Predsjedniče
prostecinjenice
Predsjedniče živ ti nama bio još 100 godina, ne daj nikome pardona!
damir83
Oni to i zele, sistematično rasturanje zemlje !! Samo silom otjerati bandu !
lord.boba
Nemoj Hasicu **** ga ti, onda necemo bit federalci nego kantonalci. Ko ce se opet cupat sa dna ****mu mater. Ko ce 3 godine cekat...
Harunvelez
Brazuka
Dosadan si jbt. Vi pošteni. Seljacic sose ti se pita nesto u klubu. Vidjeces 2 poraza kad dodju, dolazit će 300 ljudi. Sta ste se digli federalku si igrao do jučer
lord.boba
Klasicno nepoznavanje historije jednog giganta zvanog FK VELEŽ. Ne moras ga voliti ali moras postovati. Sportski pozdrav
user1582456981
Sram te bilo lada mozes tako reci, covjek prica kako treba al jok posten nevalja, bolje suti i ne pricaj gluposti
admirmo
A uša papak jedan mater ti ****m u usta, ustati pa reći ime ovoga čovjeka majku li ti ****m mrtvu
enko
Brazuka ,bio seljacic nebio,rezultati se vide,a ti ljubomoran na sosu.
Eminjunuzovic
Bravo majstore evo banana ?
ahmetspahic
Ne laprdaj druze
Dabul
Jučer federalna, al zato prije par dana pobijeda na evropskoj utakmici,crkni misu
Brazuka
Prestani me pratit. Pošalji svoj broj ili lične podatke i gdje hoćeš. Misu jedan raspali roditelji te silovali pa sad na kompjuteru jak
Velez.Red
E zamisli do juce igrali federalku a danas Europu. E zamisli koja smo veliciba
Sarajevoboy
A jesi ispao glup. Velež je jedan od najstabilnijih klubova, apsolutno ti ni jedna rečenica koju si napisao nema smisla. I kad se federalka igrala i kad se borilo za opstanak u njoj stadion je bio do zadnjeg mjesta pun, i to možeš naći i vidjeti. Ali ti si isfrustrirano iskompleksirano magare gdje navijači tvog kluba po instagramu moljakaju ljude da dođu na utakmicu, a to je dovoljno o vama i veći problem od toga šta kako i gdje Velež radi.
kurjak
Hajde ba ne seri, ne tako davno Velež daje bodove GOŠK-u iz Gabele,gdje su inače bili logori za Bošnjake,samo da se sve poklopi i da Sloboda ispadne iz PL.Toliko o poštenju.
Mahatma.Barbie
Svi se udružili da izbace jadnu Slobodu iz PL. Kakvi ste vi Tuzlaci mitomani, u ravni ste sa onima sa Grbavice.
MethodMan
Barbie napusis se kite Kenu s Grbavice
kurjak
@mostar2019 Jesam li nešto slagao.Najteže mi je bila činjenica što je to bio GOŠK,a dobro znam šta se dešavalo u Gabeli.
kurjak
@Mahatma.Barbie Što smo jadni, i šta hoćeš reći da to mitomani,objasni, pa da ti dam pravi odgovor.
kurjak
@mostar2019 Ne znam da li mislimo na istu.Sezona 1986/87,mislim da je ta, Velež dolazi na Tušanj,ako pobijedi prvak Jugoslavije, a Sloboda ako izgubi ispada iz prve lige.Vjerovatno su tad sudije odradile,nema nigdje tog snimka,Sloboda je Pobijedila,ostala u ligi,a valjda je CZ bila prva.
admirmo
Šta ti bolan sereš kurjak sa kim ste vi sve šurovali, četnici vam pobiše omladinu ali vi poletili opet njima haj ne seri
kurjak
@admirmo Znam da istina boli, daj konkretan primjer šta smo mi to nekoga zayebali ili oštetili,eto u ovoj novijoj istoriji.
enko
Sta ono bi kurjak u prevodu,konj ili ker.
Eminjunuzovic
Aj seljačino ne se*i
kurjak
RollingBlunt
Naseru se tebi u usta ovi sa Grbavice, seljacicu mali, ni sam ne znas sta pricas, gluposti pises, ili ne znas ili si dijete pa nisi ni gledao tu utakmicu papak, prije nego pocnes nesto pisati i napdat druge, procitaj nesto, vidi historiju, pa ako i dalje mislis da sve znas onda pisi, debili mali
*p!p!t@*
Hasić je upravo u prvoj rečenici spomenuo te i takve koji su se opet počeli okupljati oko kluba jer su opet namirisali pare. Ali ***** im, isto ko i tebi!
Velez.Red
Ko nam je bio u upravi cak smo i Zrinjskog ostavili u Ligi. E zamisli te lopove
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.