Hasić ponosan i pored ispadanja: Dali smo maksimum, hvala navijačima!

TOŠK se oprostio od Kupa BiH

Hasić ponosan i pored ispadanja: Dali smo maksimum, hvala navijačima!

S. Mlaćo

TOŠK se jučer u revanšu polufinala oprostio od Kupa naše zemlje za ovu sezone. Naime, u duelu odigran u Zeniice, Široki Brijeg je slavio i u revanšu 1:0, te tako prošao dalje sa ukupnih 3:0.

Domaći su prije meča gajili nadu da mogu do senzacije, no rani pogodak tima sa Pecare riješio je sve dileme. I pored toga navijači TOŠK-a svoje ljubimce su ispratili uz ovacije i pjesmu, što govori da su ponosni na ostvareni uspjeh.

"Hvala našim vjernim navijačima i prijateljima kluba koji su nas i danas podržali. Dali smo svoj maksimum, ali bolje nije moglo protiv jakog Širokog Brijega", kazao je nakon meča kapiten TOŠK-a Šerif Hasić.

TOŠK se sada okreće nastavku Prve lige FBiH u kojoj će već za vikend ugostiti kakanjski Rudar.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Klub iz Tešnja trenutno zauzima peto mjesto sa istim brojem bodova kao nedjeljni rival. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi