Hasić: U Kakanj idemo po bodove

Član Bratstva pred Rudar

Hasić: U Kakanj idemo po bodove

S. Mlaćo

Već u prvom kolu nove sezone Prve lige Federacije BiH nogometaše Bratstva očekuje gostovanje kakanjskom Rudaru.

 Radi se o jednom od derbija kola, pa će gledaoci u Kaknju sigurno moći uživati.

Za službenu stranicu Bratstva meč je najavio iskusni Šerif Hasić.

"Moram da kažem da smo veoma dobro odradili pripreme koje su bile teške, ali i tempirane tako da dižemo formu iz dana u dan. Teško je trenirati po velikim vrućinama i dati svoj maksimum, ali to nam je posao. Odigrali smo nekoliko pripremnih utakmica i turnira gdje smo tražili formu i kako vrijeme odmiče sve bolje igramo. Naredna sezona će biti mnogo zanimljiva, mnoge ekipe su najavile borbu za Premijer ligu i dobro su se pojačale. Ipak nama to ne znači mnogo. Mi smo sigurno jedna od jačih ekipa u ligi. Gostovanje Rudaru u okviru prvog kola će biti teško, ali mi smo ekipa koja ide da se nadigrava i da uzme bodove. Ono što je veoma važno je da je atmosfera u ekipi veoma dobra. Imamo dobar spoj mladosti i iskustva sa šefom koji nas drži pod kontrolom", kazao je Hasić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Hasić je nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje, a Nusreta Muslimovića, trener Bratstva, može radovati što će u subotu na raspolaganju imati sve igrače.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi