Hasić: Velež ima svoje mane, očekujem pun stadion
Hasić (broj 18) sjajno je otvorio novu sezonu Prve lige FBiH

Kapiten TOŠK-a pred nedjeljni derbi

Hasić: Velež ima svoje mane, očekujem pun stadion

Samir Mlaćo

Novi izazov je pred nogometašima TOŠK-a. U okviru 5. kola Prve lige FBiH ugostit će momčad Veleža, trenutnog lidera na tabeli. 

I pored toga u Tešnju imaju svoju računicu i vjeruju da mogu do novih bodova. Pred ovaj meč je govorio iskusni kapiten domaćih Šerif Hasić.

"NK TOŠK je doživio mnogo promjena u ekipi tokom prelaznog roka. Faktički to je nova ekipa kojoj treba vremena da se uigra i kako vrijeme odmiče igramo sve bolje i bolje. Velež je kvalitetna ekipa koja gazi ka vrhu, ali i oni imaju svoje mane koje ćemo nastojati da iskoristimo i dođemo do povoljnog rezultata", kazao je Hasić za SportSport.ba te dodao.

"Igramo kući, pred našim navijačima i sigurno da će to biti dobra utakmica. Naši navijači su nam najavili podršku u velikom broju, tako da očekujem pun stadion".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Hasić je ovog ljeta stigao u Tešanj, a u prva četiri kola je upisao dva pogotka i dodao jednu asistenciju.

Top Komentari

delalovic dursum
FORZA ROĐENI PO NOVU TRICU... POZZ. ZA SVE NAVIJAČE ROĐENIH...
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti