Haskić je hit: Još jedan klub želi najboljeg strijelca u regionu

Odlazi iz Radničkog?

Haskić je hit: Još jedan klub želi najboljeg strijelca u regionu

Sjajne partije koje je Nermin Haskić pružao u dresu Radničkog iz Niša mogle bi, čini se, doći na naplatu.

U minuloj sezoni Haskić je 'eksplodirao' i sa 24 pogotka bio je najbolji strijelac srbijanske Superlige, a golovi i asistencije koje je bilježio nisu, naravno, promakle ni inostranim klubova i sve se ozbiljnije govori o eventualnom transferu.

Na Čair već stižu ponude, pominjalo se kako je jedan klub ponudio Radničkom skoro 700.000 eura za Haskićev igrački karton, a sada se pojavila informacija da ga u svojim redovima želi vidjeti i Persepolis.

Persepolis važi za jedan od najpopularnijih iranskih klubova koji po nekim procjenama broji i do 40 miliona navijača, no prije nego se bilo što 'zakuha', zasigurno će Haskić promisliti o ponudi. 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Iako se radi o šampionu Irana, nedavno je ovaj klub zbog neplaćanja tužio FIFA-i nekadašnji Dinamov fudbaler Mario Budimir, kao i trener Branko Ivanković pod čijim je vodstvom Persepolis osvojio šest trofeja u protekle četiri godine.

Kao naredna stanica u Haskićevoj karijeri još se, između ostalog, pominje Kina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi