Radnički dobio primamljivu ponudu za Nermina Haskića
(Foto: Screenshot)

Napušta li bh. fudbaler ekipu iz Niša?

Radnički dobio primamljivu ponudu za Nermina Haskića

M. Šljivak

Bh. fudbaler Nermin Haskić iza sebe ima fantastičnu sezonu u srbijanskoj Super ligi.

Ovaj 29-godišnji napadač je sa 24 pogotka bio najbolji strijelac prvenstva, a ovom učinku je dodao i 11 asistencija i na kraju je izabran u tim sezone.

Nakon fantastičnih nastupa u dresu Radničkog Haskić bi mogao napraviti i odličan transfer, a da bi do njega moglo doći potvrdio je trener tima iz Niša Nenad Lalatović.

On je saopštio kako je za bh. fudbalera stigla ponuda između 400 i 500 hiljada eura, ali nije saopštio ime kluba.

"Što se tiče transfera tu smo odradili dobar posao. Lazar Ranđelović je otišao u Olympiacos za 550 hiljada, Radovan Pankov u Zvezdu za 350.000. Imamo ponudu za Haskića od 400-500 hiljada eura. Radnički u historiji nije napravio ovakve transfere", rekao je Lalatović u jednoj emisiji.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Haskić je karijeru počeo u Budućnosti iz Banovića. Igrao je potom za Sarajevo, Voždovac, Košice, Zilinu, Podbeskidzie..

Član Radničkog je postao prošlog ljeta kada je stigao iz slovačkog Ruzomberoka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi