Radnički dobio sjajnu ponudu za Haskića

Bh. napadač pravi transfer

Radnički dobio sjajnu ponudu za Haskića

Sjajna sezonu koju Nermin Haskić ima iza sebe mogla bi rezultirati transferom.

Nekadašnji fudbaler Sarajeva danas nosi dres Radničkog iz Niša, a za ovaj klub je u protekloj sezoni postigao 24 pogotka i kao najbolji strijelac jedan je od traženijih fudbalera u Srbiji.

Da bi moglo doći do transfera ranije su najavili i sa Čaira, a portal espreso.rs tvrdi saznaje od izvora iz kluba da je za Haskića već stigla ogromna ponuda koju tim sa juga Srbije neće moći lako da odbije.

O kojem se klubu radi nisu željeli otkrivati, ali su naveli da se radi o iznosu od 700.000 eura koji će, navodno, u narednim danima biti i prihvaćen u zamjenu za Haskićev igrački karton.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Osim što je postigao 24 pogotka, dvadesetdevetogodišnji Haskić na svom kontu ima i 11 asistencija, tako da ne čudi što je na kraju našao i mjesto u idealnoj postavi Super lige.

Pored Sarajeva, kroz karijeru Haskić je ranije imao priliku igrati još za Budućnost iz Banovića, zatim Voždovac, Košaice, Žilinu, Ružomberok...

Top Komentari

tuzlaak
„Osim što je postigao 24 pogotka, dvadesetdevetogodišnji Haskić na svom kontu ima i 11 pogodaka.“ Dajte ba malo...
6 0
Emir1010
Novinaru popij kafu probudi se,24 i 11,skoro pa ko Messi
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi