Haskić potpisao novi ugovor: Imao sam najbolju sezonu u karijeri, ovdje se osjećam kao kod kuće
Haskić je potpisao do 2021. godine

Nekoliko mjeseci su se vodili pregovori

Haskić potpisao novi ugovor: Imao sam najbolju sezonu u karijeri, ovdje se osjećam kao kod kuće

S. Pašalić

Nermin Haskić je danas potpisao novi ugovor sa ekipom Radničkog iz Niša.

Nekadašnji igrač Budućnosti iz Banovića i Sarajeva je imao ugovor do narednog ljeta, a sada je potpisao do 2021. godine.

Haskić je u Radnički stigao u ljeto 2018. godine, a prošle sezone je briljirao i u 41 utakmici je postigao 28 golova, a Radnički je završio na drugom mjestu u ligi.

Ove sezone je bh. nogometaš u nešto lošijoj formi i u 10 utakmica je postigao je 3 gola.

"Moji pregovori sa Radničkim trajali su nekoliko mjeseci unazad. Ja sam se nekoliko puta sastao sa gospodinom Ivicom Tončevom i direktorima kluba i bio sam veoma zadovoljan sa planovima koje su mi predočili."

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Sve je proteklo u prijateljskom tonu i kod mene uopšte nije bilo dileme oko toga da li ću produžiti ugovor sa Radničkim. U Nišu mi je prelijepo, osjećam se kao kod kuće, prošla sezona je bila najbolja u karijeri i želim da ovom klubu pomognem da i ove sezone ostvari zacrtane ciljeve", rekao je Haskić.

"Zahvaljujem se svima iz kluba, predsjedniku Tončevu, saigračima i navijačima i mogu da poručim da se nadam još boljoj saradnji i da će naši rezultati biti u skladu sa očekivanjima svih onih kojima je Radnički u srcu", dodao je napadač Radničkog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi