Za osam minuta je uspio promašiti dvije velike prilike, pa pogoditi za 1:0

Kai Havertz u elementu

Za osam minuta je uspio promašiti dvije velike prilike, pa pogoditi za 1:0

E. Ganibegović

Od 21 sat počeo je prvi meč osmine finala Lige prvaka između Chelseaja i Lillea.

Branioci titule Lige prvaka od osme minute vode s 1:0. Ziyech je ubacio iz kornera, a Kai Havertz pogađa za vodstvo Plavaca. 

[twitter]https://twitter.com/gooals4u/status/1496216208919740420?s=20&t=j5I7J_LIzMhgIprEz48FKQ[/twitter]

Prije toga Havertz je već stigao i da promaši dvije velike prilike. Prvo je u četvrtoj minuti iz sjajne pozicije šutirao preko gola, da bi mu Jardim zaustavio šut u sedmoj minuti.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Golom je počela i druga utakmica koja se igra u ovom terminu, ona između Villarreala i Juventusa, a Dušan Vlahović pogodio je u prvoj minuti. Kakav debi!

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...treba pod hitno formirati Superligu,da vise ne gledam ove levate sto zalutaju u LP i koji prodju u osminu finala preko neke k*rceve grupe pune levata.
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi