Sreća pa je barem izveo centar: Sramotan podatak za Lukakua

Odavno nije u formi

Sreća pa je barem izveo centar: Sramotan podatak za Lukakua

E. Škorić

Romelu Lukaku ponovo trpi kritike od strane navijača Chelseaja.

Nogometaši Chelseaja danas su s minimalnih 1:0 pobijedili Crystal Palace u malom londonskom derbiju. Pobjedu gostima donio je Hakim Ziyech tek u 89. minuti.

Romelu Lukaku igrao je od prve minute, te je na terenu proveo 90 minuta i onh nekoliko minuta nadoknade. Belgijski reprezentativac nije danas imao zapaženu ulogu, a naročito loš bio je tokom prvih 45 minuta.

Naime, izračuntao je kako je Lukaku tokom prvog dijela samo dva puta dodirnuo loptu. Da stvar bude još gora, računajući i dodir s loptom kada se krenulo s centra na početku utakmice.

Lukaku se dosta muči od dolaska u Chelsea, a sada je ponovo na udaru kritičara i navijača Chelseaja koji očekuju puno višeo d Belgijanca.

Belgijski reprezentativac postigao je 10 golova u 27 nastupa za Plave, ali nije ni sjena onog igrača koji je Interu donio Scudetto, nakon čega je potpisao za Chelsea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Menadžer Chelseaja Thomas Tuchel nedavno je priznao da je očekivao više golova od bivšeg napadača Evertona i Manchester Uniteda, ali je pozvao na strpljenje.

"Još uvijek vjerujem da će ga krenuti. Trebamo svi imati malo više strpljenja", rekao je Tuchel.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ady
Za Italije dobar. Za englesku ne.
4 0
King_Kenny
...kad se sjetim onih navijaca ovih plasticara koji su tvrdili da je Chelsea prvi favorit za titulu hahahaha...
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti