Hazard "dijelio ćevape" igračima Reala

Na sreću bit će im saigrač

Hazard "dijelio ćevape" igračima Reala

A. Čaušević

Mnogi defanzivci Real Madrida će nakon prvih treninga u novoj sezoni pomisliti da će na njihovu sreću dijeliti svlačionicu s Edenom Hazardom.

Hazard se ovog ljeta priključio kraljevskom klubu u transferu vrijednom 100 miliona eura te je na prvim treninzima pokazao kakav je zapravo igrač.

Omaleni Belgijanac je kao što se može vidjeti u kratkom klipu svoje saigrače driblao praktično kako je htio, a neki su ga uzalud pokušavali zaustaviti klizećim startovima.


Nema dileme da će Hazard za kratko vrijeme postati ljubimac zahtjevne publike na stadionu Santiago Bernabeu prvenstveno zahvaljujući svojim magičnim potezima.

Inače, prvu pripremnu utakmicu na turneji u Americi Real će igrati 20. jula u Houstonu, a protivnik će im biti Bayern.

Top Komentari

Mase007
Zvijer. Sljedeca sezona Zlatna lopta.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi