Hazard komentarisao grešku karijere Courtoisa: Pokušao je kopirati mene, ali...

Prva zvijezda Belgije

Hazard komentarisao grešku karijere Courtoisa: Pokušao je kopirati mene, ali...

Belgijski golman Thibaut Courtois napravio je jednu od većih grešaka svoje karijere kada je sinoć protiv Rusije poklonio gol protivničkom timu.

Golman Real Madrida je pokušao pokazati svima da 'zna sa loptom', ali bolje da nije jer ju je predao u noge Rusima koji su to znali iskoristiti i izjednačiti na tadašnjih 1:1.

Nakon meča novinari su upitali najboljeg igrača Belgije Edena Hazarda da prokomentariše Courtoisov potez, a on je odgovorio u šaljivom tonu.

"Thibaut Courtois je gledao dosta videa s mojim potezima i pokušao je da me kopira. Problem je u činjenici da je on mnogo viši od mene, pa mu to nije bilo lako...", poručila je prva zvijezda Chelseaja.

Podsjetimo, Belgijanci su na kraju slavili u pomenutom susretu sa 3:1, a Hazard je postigao dva pogotka.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Top Komentari

Mikidk
Kante od golmana
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi