Prije nekoliko godina smatrali ga najboljim na svijetu, a sad bira između MLS-a i kraja karijere

Hazard u problemu

Prije nekoliko godina smatrali ga najboljim na svijetu, a sad bira između MLS-a i kraja karijere

E. Oštraković

Eden Hazard je prije nekoliko dana završio svoju epizodu u Real Madridu. Nije igrao protiv Athletica, te nije imao oproštaj kakav su dobili Benzema i Asensio.

Ipak, jasno je svima da je Hazard imao veliki uticaj na igrače u svlačionici, ali na terenu nije pokazao ono zbog čega je doveden.

Hazard je Madrid napustio kao veliki gospodin. Nije pravio nikakve probleme zbog ranijeg raskida ugovora koji je trajao još godinu dana.

Osim toga nije čak htio da pregovara oko novca, nego je prihvatio sve što su čelnici ovog kluba stavili na sto.

Tražio je od kluba da ode bez da bude plaćen, ali to uprava Real Madrida nije dozvolila, te su mu isplatili određeni iznos.

Jasno je i Hazardu da se mnogo od njega očekivalo u Real Madridu, ali i da su svi razočarani, pa čak i sam Belgijanac.

Oglasi

Kako prenosi španska Marca, zbog svih dešavanja u posljednje vrijeme Hazard uveliko razmišlja da prestane da igra fudbal.

Naravno jasno je da Hazard ima ponuda, ali one više nisu iz vrha evropskog fudbala, nego iz MLS-a, gdje on čini se ne želi da igra.

Navodno je najviše interesa za njega pokazala ekipa Vancouver Whitecapsa, ali Hazard razmišlja koji potez da napravi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na kraju prošle sezone obećao je Hazard navijačima Reala da će im pokazati najbolju verziju sebe, ali ni to se nije desilo.

On je ove sezone odigrao samo 10 utakmica i upisao je manje od 400 minuta i mora se priznati da je odlazak iz Chelseaja bio potpuni promašaj.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi