Hazard mašta samo o jednom igraču kojeg želi vidjeti u Realu: Kada bih ga samo mogao dovesti...
Hazard se nada da će u narednim godinama ipak zaigrati za Mbappeom u Realu

Belgijanac vjeruje da bi mladi igrač mogao biti jedan od najboljih u historiji

Hazard mašta samo o jednom igraču kojeg želi vidjeti u Realu: Kada bih ga samo mogao dovesti...

S. Pašalić

Eden Hazard je dao intervju za francuski Le Parisien u kojem je izjavio kako se nada da će Kylian Mbappe u narednim godinama potpisati za Real Madrid.

Belgijanac je ovog ljeta stigao na Santiago Bernabeu, a pisalo se o tome da je i Mbappe velika želja Florentina Pereza koji bi ga želio vidjeti u Kraljevskom klubu.

Hazard je sada uoči meča Lige prvaka kojeg Real Madrid igra protiv PSG-a u utorak govorio o Mbappeu i iznio veliki broj pohvala na njegov račun.

"Kad bih mogao dovesti Mbappea u Real Madrid... On bi bio najbolji na svijetu u narednih nekoliko godina," rekao je Hazard za Le Parisien.

"Mnogo je mladih igrača koji imaju visoki potencijal, ali ako Kylian nastavi da igra ovako, on će biti jedan od najboljih igrača u historiji."

"Do 20. godine već sam bio prvak Francuske s Lilleom, ali što se tiče statistike, nema poređenja između mene i Mbappea. Ja sam se razvijao malo po malo. Mbappe je već na vrhuncu sa 20 godina", dodao je Hazard.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

doa297
eto njega u Barcu jarane
1 4
Adnanos
Nece on nigdje iz Pariza dok sejk vodi Pariz. Ima toliko para i utjecaja da unisti i Mbappea i Neymara ako mu se to radi. Nece da produze ugovore samo ji na tribine stavi tri godine i neka cekaju istek ugovora. Ima para za bacat. Nebi bio prvi da unisti nekom igracu karijeru na taj nacin.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi