Hazard: Možemo se boriti za titulu sa Cityjem i Liverpoolom

Najbolji igrač Chelsea tvrdi

Hazard: Možemo se boriti za titulu sa Cityjem i Liverpoolom

Najbolji fudbaler Chelseaja Eden Hazard uvjeren je da njegov tim može ravnopravno da se bori za titulu prvaka u Premier ligi.

Prema mišljenju Belgijanca, najveći kandidati za naslov su Manchester City i Liverpool.

"Znamo da će biti teško, ali mislim da smo favoriti iz sjene. Za sada svoj posao radimo dobro, pobjeđujemo i to je odlično. Možemo se boriti za titulu sa Cityjem i Liverpoolom, ali je i Tottenham veoma jak. Vidjet ćemo šta će se desiti na kraju, Premier liga je nepredvidiva", rekao je Hazard, te dodao:

"U svakom slučaju, vjerujem u ovu ekipu. Želimo osvojiti titulu i sigurno ćemo se boriti do kraja".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Eden Hazard je sa Chelseajem osvojio dvije titule prvaka Engleske za šest godina provedenih na Stamford Bridgeu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi