Hazard: Potpisat ću novi ugovor, odmah poslije Courtoisa

Belgijanac ostaje u Chelseaju

Hazard: Potpisat ću novi ugovor, odmah poslije Courtoisa

Belgijski krilni fudbaler Eden Hazard namjerava produžiti ugovor sa ekipom Chelseaja.

Hazard je česta tema engleskih medija u posljednjih nekoliko mjeseci, a razlog je upravo potpisivanje novog ugovora sa londonskim Plavcima. Mnogi su smatrali da on ne želi produžiti ugovor jer ima ponudu Reala i namjerava u Madridu da nastavi karijeru.

Njegov otac je prije nekoliko dana otvoreno rekao da je Hazard odbio produženje ugovora što je prokomentarisao čak i trener Chelseaja Antonio Conte, ali čini se da je na kraju ipak došlo do dogovora. Sjajni Belgijanac je rekao da će produžiti ugovor sa timom sa Stamford Bridge stadiona i to odmah nakon njegovog sunarodnjaka Thibauta Courtoisa.

"Da", odgovorio je Hazard Mirror Football listu kada su ga upitali novinari da li želi produžiti ugovor sa Chelseajem: "Mislim da će Thibaut to učiniti prvi, pa ću onda ja".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, baš kaoi Hazar i Courtois se povezivao sa transferom u Real, ali kako sada stvari stoje obojica će još dugo vremena ostati stanovnici Londona.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi