Iznenadio mnoge: Hazard otkrio s kojim igračem bi volio igrati da se može vratiti u prošlost

Nije zaboravio velikog majstora

Iznenadio mnoge: Hazard otkrio s kojim igračem bi volio igrati da se može vratiti u prošlost

Endin Čaušević

Belgijski fudbaler Eden Hazard danas slavi svoj 30. rođendan i sigurno da mu je najveća želja da ga povrede konačno zaobiđu, te da ispuni očekivanja u Real Madridu.

Hazard je za rođendan odlučio dati intervju za televiziju RTBF u kojoj je govorio o svojoj karijeri, ali i mnogim drugim temama. Jedno od pitanja bilo je koje kvalitete bi volio posjedovati od drugih igrača, a Hazard je dao jako zanimljiv odgovori.

"Volio bih da imam Messijevu lijevu nogu, Zidaneovu način igra i Ronaldov glad za uspjehom", poručio je Hazard.

Također, jedno od pitanja novinara bilo je i da se može vratiti u prošlost da igra ili sarađuje s nekim fudbalerom koji je sada u penziji ko bi to bio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Da nisam imao priliku da radim s njima to bi bili Zidane ili Thierry Henry. Ovako ću izabrati Riquelmea. On je fudbaler kojeg bih volio u poznati. Gledao sam ga kada sam bio dosta mlađi. Da, volio bih ga upoznati ili zaigrati s njim nekad neki meč rekreativnog karaktera".

Mnoge je izbor Riquelmea iznenadio, ali nevjerovatnog argentinskog majstora Hazard nije zaboravio.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi