Hazardov snimak prije utakmice jasno pokazuje da sinoć Chelsea nikako nije mogao da izgubi meč

Stigao je kao pravi šef

Hazardov snimak prije utakmice jasno pokazuje da sinoć Chelsea nikako nije mogao da izgubi meč

M. Šljivak

Eden Hazard je odigrao svoj posljednji meč za Chelsea.

Fantastični Belgijanac je sa dva gola vodio Plavce do trijumfa nad Arsenalom u finalu Evropske lige (4:1) i tako se trofejom oprostio od plavog dresa.

Silno je Hazard želio da se na ovakav način oprosti od dresa kojeg je nosio sedam godina, a video koji je nastao prije utakmice dovoljno govori koliko je bio spreman za igru.

Belgijanac je na stadion u Bakuu ušao kao u filmu. Očigledno je bio itekako uvjeren da njegov tim ne može izgubiti i to je svojim stavom jasno pokazao.

Eden Hazard nakon osvajanja Evropske lige slomio srca navijača Chelseaja!

Hazard je svojom izjavom odmah nakon utakmice sigurno pokvario raspoloženje navijačima Chelseaja.

Naime, čini se da je Hazard potvrdio ono što se špekuliše već duže vrijeme - da napušta Chelsea i vjerovatno odlazi u Real Madrid.

"Bilo je dobro. Mislim da su obje ekipe igrale pod određenim stresom u prvom poluvremenu jer je riječ o finalu, ali kada je Olivier postigao prvi gol bio je to početak sjajne večeri", izjavio je Hazard za BT Sport nedugo nakon posljednjeg sudijskoj zvižduka, pa se osvrnuo na svoju budućnost:

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Bit će odlučeno u narednim danima, ja sam večeras na umu imao samo finale. Ja sam već donio svoju odluku i sada čekam na klubove da urade svoje. Mislim da je ovo zbogom, ali u fudbalu se nikada ne zna. Moj san je bio igrati u Premier ligi i to sam uradio u jednom od najvećih klubova, ali možda je sada vrijeme za novi izazov".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi