Hebibović nakon poraza na Grbavici: Ovo je samo jedna utakmica...

Fudbaler Sarajeva

Hebibović nakon poraza na Grbavici: Ovo je samo jedna utakmica...

M. Šljivak

Anel Hebibović nije mogao sakriti razočarenje nakon teškog poraza na Grbavici od Željezničara sa 5:2.

Bordo tim je poražen od velikog rivala, a Hebibović je nakon utakmice rekao:

"Nije mogla bolje početi utakmica za nas, ali spletom okolnosti i naših grešaka su preokrenuli. Nismo uspjeli da odgovorimo na napade, prodore sa stranama. Čestitam Želji na pobjedi i to je to", rekao je Hebibović i dodao je:

"Pauza će nam sigurno pomoći da se oporavimo malo. Vratit će nam se neki igrači, bit ćemo svježiji. Nadam se da ćemo ovo brzo zaboraviti i nadam se da neće biti udarac za dalje. Ovo je samo jedna utakmica, prvenstvo je dugo".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AnijakManjo
Pet komada glupsoni, aaaaaaa placc placcccc idemo Bozeee!!!!
0 6
Unknown
Ne brini Anele bit jos 5 2!
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi