9

Komentari (9)

denimen9
Biti najbolji igrač Bayerna ne znači nužnmo biti najbolji na svijetu. Medjutim ako si najbolji igrač najbolje ekipe svih vremena, onda to dosta govori o Benzemi
axel42
Najbolja ekipa svih vremena stoji, opet to najbolji igrač te ekipe nemora da znači da je automatski najbolji igrač svijeta, vrlo jednostavno. Real je Real nema tu šta, ali osporavati Lewandowskog od nekih balavaca sa Balkana je baš sniješno. Pa FIFA ga prošle godine proglasila najboljim, a ove godine odbranio tu titulu! Ko je ovdje budala? Ljudi skinite te navijačke naočale i priznajte da je čovjek najbolji na planeti, tako je kako je!
Manager
@axel42 za koji klub navijaš ?
axel42
Buraz nije to toliko ni bitno za koga navijam, nego dodju tipovi ovdje, novopečaćeni navijači nekakvih klubova, pa počnu prosipati nekakve svoje fazone ko fol ovaj najbolji onaj najbolji ovi ostali nemogu u isti rečenicu sa njihovim simpatizerima. Daj ba treba biti objektivan pa nekad odati priznanje i protivničkim igračima, to je sportski duh što se reklo. A ne doći ovdje pa hejtati sve redom, samo svoje hvaliti. Kane super igrač, Lewa, Mbappe, ali jok dodju tipovi i kažu moraju oni još pure jesti. Daj ba pusti tih dječijih fazona. Komuniciraj normalno.
Manager
@axel42 ne želiš da odgovoriš jel ?
King_Kenny
...Kane je vrhunski napadac,ali treba on jos mnogo pure pojesti da moze sa Benzemom u istu recenicu...Benzema ima mnogo vise iskustva,a o trofejima da ne pricamo.
axel42
Isto tako ovaj drugi da bi mogao u isti rečenicu sa Lewandowskim
King_Kenny
@axel42 ...za Lewatowskog su obojica doktori nauka sto se tice fudbala.
axel42
Aha, bruda!! Samo se tješi i prosipaj te dječije fazone!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti