Pred Henryjem su rekli da je Benzema tek sada na Kaneovom nivou, njegov izraz lica je neprocjenjiv

Bivši napadač u nevjerici

Pred Henryjem su rekli da je Benzema tek sada na Kaneovom nivou, njegov izraz lica je neprocjenjiv

Admin Čaušević

Karim Benzema nikog nije ostavio ravnodušnim poslije maestralane partije i hat-tricka u revanš susretu osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a. 

Duže od desetljeća francuski napadač nosi dres Reala i do izražaja je došao tek poslije odlaska Cristiana Ronalda. Sada sa 34 godine na plećima glavni je igrač Kraljeva.

Poslije hat-tricka i izbacivanja PSG-a povela se diskusija da li je Benzema najbolji napadač na svijetu jer način na koji je odigrao je nadrealan.

Posebno je bilo interesantno u studiju BT televizije gdje je Micah Richards svojim tvrdnjama u nevjerici ostavio Thierryja Henryja.

Richards je kazao da je Benzema tek sada na nivou Harryja Kanea i bivši napadač Arsenala je bio frapiran nakon ove rečenice.

[twitter]https://twitter.com/FootyLover3/status/1502234079923785732[/twitter]

"U posljednje vrijeme, u posljednjih šest mejseci, ubijeđen sam da je na nivou Kaneay i Lewandowskog", između ostalog je kazao Richards.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Wow. Samo večeras?", kratko je upitao Henry nakon čega mu je bivši defanzivac kazao da je mislio na posljednjih šest mjeseci.

Ne umanujući Kaneove kvalitete, ali čini se da je Richards definitivno pomiješao kruške i jabuke jer porediti igrača koji je treći najbolji strijelac u historiji Reala te je u klupskom fudbalu osvojio sve što se može osvojiti s nekim ko još uvijek čeka na prvi trofej se čini nezahvalnim.

Top Komentari

King_Kenny
...Kane je vrhunski napadac,ali treba on jos mnogo pure pojesti da moze sa Benzemom u istu recenicu...Benzema ima mnogo vise iskustva,a o trofejima da ne pricamo.
8 4
denimen9
Biti najbolji igrač Bayerna ne znači nužnmo biti najbolji na svijetu. Medjutim ako si najbolji igrač najbolje ekipe svih vremena, onda to dosta govori o Benzemi
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi