Henryja iznervirao nedavni komentar Salaha, pa je dočekao priliku da ga spusti na zemlju

Prvo skoči pa reci hop

Henryja iznervirao nedavni komentar Salaha, pa je dočekao priliku da ga spusti na zemlju

E. Škorić

Bivša zvijezda Arsenala Thierry Henry ima nekoliko savjeta za napadača Liverpoola Mohameda Salaha nakon što su Redsi izgubili od Real Madrida u finalu Lige prvaka.

Francuski napadač je rekao Salahu da ništa ne govori prije finala nakon što je Liverpool doživio novi poraz, jer naravno uvijek može da vam se osvete takve riječi.

Salah je prije četiri godine ostao slomljenog srca nakon što se povrijedio nakon 30 minuta u porazu Liverpoola od Reala 3:1 u finalu 2018. godine. Kada je postalo jasno da će se ove sezone u finalu boriti upravo protiv Reala, prva zvijezda Redsa je najavljivao "osvetu za ono što se dogodilo u Kijevu".

Međutim, nije išlo kako je planirao, pa je Real na krilima čudesnog Thibauta Courtoisa zaustavio Liverpool i stigao do 14. trofeja u Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

“Uvijek nešto kažem, ne pričaj prije finala. Pobijedite Real Madrid, pa pričajte i recite, 'to je bila osveta i sve to'. Kad pričaš prije finala, moraš onda i da ga osvojiš", savjetovao je Henry Egipćanina.

"Rekli smo to toliko puta, radi se o ubacivanju lopte u mrežu. Real je to uspio jednom, Liverpool nije nijednom i tu se sve završava. Liverpool je imao puno toga, ali suočio se s Thibautom Courotisom. Sjetite se šta sam rekao u polufinalu, ljudi mu ne pripisuju priznanje koje zaslužuje. On je jedan od najboljih golmana na svijetu i bolju od Edersona, a to je pokazao i ovaj put", tvrdi Francuz.

Top Komentari

ubnt
Real se ove sezone popisao na engleski fudbal.
8 0
ViniJr
@King_Kenny zasto nisi poslusao Henrya kad je covjek pričao, ti se uzeo pravi mangup i eto ti ga sad.

“Uvijek nešto kažem, ne pričaj prije finala. Pobijedite Real Madrid, pa pričajte i recite, 'to je bila osveta i sve to'. Kad pričaš prije finala, moraš onda i da ga osvojiš", savjetovao je Henry King Kennya
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi