Henry sipao komplimente na račun Pedra
Foto: EPA

Legenda Arsenala puna riječi hvale o Pedru

Henry sipao komplimente na račun Pedra

S. Bošković

Bivši napadač Arsenala i Barcelone Thierry Henry tvrdi da će Pedro biti "savršeni" saigrač u Chelseaju.

Španjolski krilni igrač bio je na rubu dolaska u Manchester United, ali ipak Crveni Đavoli nisu uspjeli kompletirati transfer, te ih je u trci za sjajnog igrača pretekao Chelsea.

Henry, koji trenutačno radi za Sky Sport, igrao je skupa sa Pedrom u Barceloni između 2008. i 2010. godine, te je dao svoje mišljenje o ovom fudbaleru:

"Savršeni saigrač, savršeni profesionalac - on je taj čovjek. On pritišće protivnike naprijed, ali također je i igrač kojeg bi svaki menadžer poželio da ima. Uvijek znate šta možete dobiti od Pedra, 100% uvijek."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Način na koji igra, način na koji trenira, on ne priča, on ne stvara nikakve probleme za vas, on je timski igrač koji ima tačno ono što volite kod vaših saigrača, ili kod drugih igrača, ili što volite ako ste trener."

 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.