Henryju dosadila pitanja novinarke i Carraghera pa zaprijetio da će napustiti emisiju uživo

Posebno "dosadan" bio je Carragher

Henryju dosadila pitanja novinarke i Carraghera pa zaprijetio da će napustiti emisiju uživo

E. Oštraković

Ikona Arsenala, Thierry Henry, umalo je napustio studio CBS-a nakon što je upitan da li bi ikada igrao za ekipu Tottenhama.

Henry je naravno najbolji strijelac Arsenala ikada, te je poznato da je gotovo svim navijačima ovog kluba Francuz prava ikona kluba.

Naime, novinarka Kate Abdo upitala je goste u emisiji, a to su bili Henry, Jamie Carragher i Micah Richards, da li bi za tri puta više novca igrali za najvećeg rivala.

Carragher je rekao da nikada ne bi igrao za Everton ili Manchester United, dok je Richards u šali rekao da bi prihvatio ponudu.

Ipak, odgovor Henryja bio je jako zanimljiv, te je privukao mnogo pažnje.

"Da li bi igrao za Tottenham", upitala je Abdo.

Oglasi

"Ma daj, odlazim iz studija. Kakvo je to pitanje. Imao sam priliku da igram za rivale, ali sam odbio", rekao je Henry dok se spremao da ustane sa stolice.

Carragher je nastavio sa pitanjem Henryju, te ga je upitao od kojeg tima je dobio ponudu.

"Neću ti reći, možeš pitati koliko god hoćeš. Svaki put ću ti reći ne", rekao je iznervirani Henry.

Raspravu možete pogledati OVDJE.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Henry je u Arsenal stigao 1999. godine, te je postigao 226 golova u 369 odigranih utakmica, te je osvojio dvije titule u Premiershipu i dva FA Kupa.

Nakon toga pridrižio se Barceloni 2007. godine sa kojom je osvojio Ligu prvaka i dvije titule u Primeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi